24 Ekim 2010 Pazar

24 Ekim 2010, I, Ben Kadının Zeki, Çevik ve de Ahlaksız Olanını Severim

Son zamanlarda tek gecelik ilişkiler yaşayan erkeklerin ortak bir sorunu var. Öyle ki ya gerçekten alnımızda aptal yazarcasına gerizekalı bir cinsiyeti temsil ediyoruz ya da kadınlar şeytani bir zekaya sahipler. Kadınlar melek olduğuna göre ben biz erkeklerin alıgısına değinmek istiyorum.

son zamanlarda yaşadığım tüm tek gecelik ilişkilerden sonra aynı sözleri duyuyorum. Ne adam mışım diyorum hatta bir çok seferinde çünkü bu kadınların hepsinin ortak özellikleri hayatlarında böyle bir şeyi ilk kez benimle yapmış olmaları.

ya koca istanbulda erkek kalmadı ya da kalanlarda da iş kalmadı. ne de olsa şehirde nüfus az. kadınlar erkek kıtlığından konuşurken bundan söz ediyor olmalılar. yani tüm bu erkekler tükendi de hepsinin de tek erkeği biz mi olduk ?

bu günah çıkarma işlemi muhtemelen toplumumuzun baskısının bir sonucu olsa gerek. en prenses kadın bile bu ahlaksızlık hakkının kendine bahşedilmiş olduğunun farkında değil. hala daha kendi ayakları üzerinde durmaktan çok uzaktalar.

ha tabi kendi aykları üzerinde durdukları zaman hemen damga yemek gibi bir tereddütleri de yok değil. burada suçu sadece toplumda değil, çok modern geçinip de kalbinin en derin köşelerinde bakire kadınla evlenme saplantısı halinde olan diğer tüm erkeklere de veriyorum. bu şeklide kadınlarla bir oyun hamuru gibi oynayıp, şekilden şekile sokup da ondan sonra damgamalak, ancak kendi hamurunu yoğurabilmekten uzak bir toplumun mensuplarının işi olabilir.

hazırclığa alışmış, daha ilk günden ağzımızadaki meme kesilmemiş bizler de, bu rehavet ve üşengeçlikle işin kolaylına kaçmayı ve ardını arkasını düşünmeden karşımızdakini damgalayarak minareye kılıf uyduruyoruz; oh ne güzel.

ondan sonra kadın ahlaksız, kadın yanlış. bir maç kazanıldığında seviniyorsanız eğer, standın neresinden oturduğunuz ile alakalıdır. biz halen deplasmanda zafer kazanmaya çalışan takımın desteklçileri konumundayız.

tezahürden izole, bildiğini okuyan ve ayakları yere basan kadının arkasındayım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder