10 Kasım 2011 Perşembe

10 Kasım 2011, Sabah Seksi



başlığa bakınca gönül isterdi ki bu yazı sabah saatlerinde yazılmış olsun; ama unutmayalım ki bu gece de bitecek ve yarın sabah gelecek. farkeden bir şey yok ben yarın yalnız kalkıyorum ama sevdicekleri ile uyanacak olan yüzlerce ve hatta binlerce YakoCan'ımı bu konu hakkında bilgilendirmek benim için vatani bir vazifedir.

pekiyi nedir bu sabah seksi? nedir bunu bu kadar önemli ve vazgeçilmez kılan...

en basit tabiri ile izah etmek gerekirse sabah ereksiyonuna müteakip yapılan sekse sabah seksi denir. farzı iki postadır

evet, her ne kadar çiftlerin bireysel katkıları günün o saatinde yüksek seviyelerde olsa da bu işlemin mucidi erkek cinsidir.
herşeyden öne minik YakoCan bizlerden çok önce uyanmış ve dans etmek için can atıyor vaziyettdir. bunun bir önceki gece içilen su miktarı ile alakası olduğu bilinse de, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali, minik YakoCan da önceliklerini sıralamakta zorluk çeken( aslında çekmeyen ) sevimli bir uzvumuzdur.

günün o saatinde lobların arasına atılacak minik bir çentik ile çarklar her zamankinden kolay bir şekilde dönmeye başlayacak ve sistem kendiliğinden yerini bulacaktır. tüm bunlar olup biterken sabah seksinin bir diğer artısı ortaya çıkar.
Asfalt YolSonunu düşünen kahraman olamaz misali sabah seksinin sonrasında sarılma, sırnmaşma ve yılışma gibi ilave maliyetler için zaman kalmayacağından, bu vazifeyi yerine getirmenin stresi de ortadan kalkacak ve performansa direk olarak etkide bulunacaktır. deposu dolu bir araba ile kaymak gibi bir yolda süzülmek gibi...

gerçi biz erkekler kadınları her daim kanatlarımız altına almayı adet haline getirmiş olduğumuz için onların bu gibi sevişme sonrası cilveleşmelere ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz ancak günümüzde durum tam tersi. bir çok kadın seks sonrasında "bıraksa da gitsem" zihniyetinde olduğundan, yukarıdaki performans artışına dair önermenin erkekler için değil, kadınlar için olduğunu belirtmek durumundayım.
Gerçi işin sonunda karlı çıkan gene minik YakoCan olacaktır.

sabah yapılan seks apayrı bir motivasyon ve mutluluk kaynağı olsa da kendi içinde yediye ayrıldığı inkar edilemez.

-pazartesi sabahı seksi; bunu yapan çiftler olduğu iddia edilsede doğruluğu kanıtlamamıştır. böyle bir seks yoktur. pazartesi sabahı seks yapılmaz. kahvaltı da yapılmaz. hatta mümkün olsa da uyanılmasa yeridir. pazartesi sabahı yapılması gereken tek şey duş bile almadan asık bir surat ile işe gitmektir.

-salı sabahı seksi; pazartesi mutsuzluğunu bünyeden atmış ve işten geç çıktığı için ikindi ve akşam sekslerini kaçıran çiftler için bir ceza seksi denilebilir. hafta içi motivasyonuna olumlu katkıdır.

- çarşamba sabahı seksi; hafta sonunun gelmesinin bilinçaltında yarattığı karıncalanma ve önemli imzaların atıldığı bir gün olarak çarşamba günü, en az iki postayı hakeden bir sekstir.

-perşembe sabahı seksi; artık hafta sonu gelmiştir ve bekar erkekler bile sabah sekslerini bugün gerçek bir kadınla yapma şansınsa sahiptir.

-cuma sabahı seksi; cuma seksi çok önemli bir sekstir. mümkün olan herkesin katılması ve kaçırmaması  önemlidir. sonrasında abdest şiddetle tavsiye edilir

-cumartesi sabahı seksi; genelde geç kalkıldığından öğlen seksi ya olarak da adlandırılır. önceden bünyeye girmiş olan alkol miktarının etkisi ile bir zevk vermez.

-pazar sabahı seksi; yatakta kahvaltıya müteakip yapılan sekstir. boş ve sevimsiz bir gün olan pazarın hemen her saati devam edilmeye yatkın bir seks türüdür. akşam seksi ile birleştirilebilir.
belirtmeye gerek yok ki bu günlerin herhangi birisi özel bir güne denk geldiğinde erkeğin ikramiye alacağı bir gündür.

işte böyle sevgili YakoCanlarım ve minik YakoCanlarım;

senelerce bize hormonlarımızın oynadığı bir oyun olarak lanse edilmiş olan sabah seksi aslında budur. gelin bundan sonra biz hormonlarımızla oynayalım.

sevgiler saygılar

yakonuz
yakolugunler@google.com.tr