11 Kasım 2010 Perşembe

11 Kasim 2010, I, Bir Organ Olarak Penis

Penissiz erkek, erkeksiz penis dusunulemez. Buyuk bir travma sonrasi hayatta olup olmadiklarini anlamak icin ayildiklarinda ellerini kafalarina goturen kadinlara kiyasla, ayni durumda bir erkegin ellerini bacak arasina goturdugu bilimsel olarak gozlenlenmis bir gercek olduguna gore bu organin erkek icin ne kadar hayati oldugu uzerinde uzun uzun durmaya gerek yok ki zaten bir paragraf daha ne kadar uzayabilir ve sikicilasabilir?

Konuya dalalim,

PENIS


Anatomi,

Alttan bakildiginda her iki elinde pazar filesi tasiyan mazlum memur goruntusune sahip olan penis, aslinda alttan bakilacak kadar ucuz bir uzuv degildir.
Kok, sap, bas ve yardimci organ testisler olarak dort baslikta incelenebilir. Bu durumda testislere d'artaingan benzetmesi yapmak uygundur.

Kok kismi en sorunsuz kisimdir cunku ergenlik donemini tamamlamis olan her erkekte bu bolge ayni fizyonomidedir. Bolgedeki tuylerin uzunlugu yatak performansini ya da toplumsal gururunuzu zedelemeye yetecek nitelikte olmadigindan, uzerinde uzun uzun durmaya gerek yok. Bu tuylerden zevk alan azinlik bir kadin grubu da yok degildir.

Acimasiz sap kismi hayat karartacak kadar cimri ya da sahibini goklere cikartacak kadar comert olabilir. Penisi penis yapan iste bu sap kismidir. Bir erkegi diger erkeklerden ayiran da yine ayni kisimdir.
Bazi saplar yaniltici olabilir. Boynu bukuk halleri, karsisindaki kadini dehsetengiz hayallere daldirip, sahlandiktan sonra da ayni boyu muhafaza eden saplar yanilticidir.
Ufak halleri mikroskobik gorunen ve fakat diklestiginde magrasindan cikan bir muren baligi gibi surpriz yapan saplar ise sasirticidir.
Hem sonukken hem de kalkikken ufak olanlarina pipi denir, uzucudur.
Hem sonukken hem de kalkikken heybetli olanlara zenci y...gi adi verilir

Darth Vaderin kaskina bire bir ilham kaynagi oldugu asikar olan bas kismi ise penisin kasi gozudur. Bir penisin guzelligi, bas kisminin duzgun kesimli, nizami ve yuvarlakca olmasindan gelir. Bu ozelliklerdeki bir penis yakisikli bir penistir. Galata Kulesinin kulahi gibi bir anda sivrilen baslar makul degildir, cirkindir.

D'artaignan
Penisin altinda masumca sallanan bu iki adet pazar filesi soguga ve sicaga duyarlidir. Gevsek ve cezbedici olmasini istiyorsaniz sicakta tutmaniz gerekir. Penisin altindan kasik bolgesine dogru bel veren ve sonra kendi icinde u donusu yapip basladigi yere donen bir uzuvdur. Vucutta kas olmayan tek bolgedir.

Islev,

Bugune kadar penisin islevinin ureme oldugu konusunda bize israrla dayatilan bilgiler yanlistir. Penisin amaci, atlayabildigine atlamak ve mumkun olan en cok zevki almaktir. Evet arada sirada uremek icin kullanilabilir ancak her kullanildiginda bor tohum biraksaydi bugun insanlik nufusu karincalik nufusundan daha yukarida olurdu.
Ayni zamanda cok fazla alkol alindiginda vucuttaki sivi fazlasini atmak gibi bir misyonu vardir, ancak vizyonu yoktur.

Duragan zamaninda kendini unutturan bu organ, karsi cinsten birinin ufaktan ucundan acikta bir yeri gorulmesine muteakip beyinden gelen sinyaller vasitasi ile soyle bir karincalanir. Bu karincalanma, " ben buradayim" demektir. Isler yolunda giderse bir sonraki adim ereksiyon olacaktir.
Ereksiyon hadisesi, sap kisminin icinde bulunan borunun icine kan dolmasi ile hacimlenme ve heybetlenme olayidir. Bu boru, reklamlardaki gibi uzerinden traktor gectiginde kirilmayan cinsten bir boru degildir, cok dikkatli olmak gerekir. Sayet kirilirsa geri donusu olmayan kusurlar bas gosterebilir.
Ejekulasyon hadisesi isi biten penisin sahibine bir tesekkurudur. Onceden cowper sivisi ile(cogunuzun meni ile karistirdigi) yaglanan idrar kanalinin bir fiskiye hali almasidir. Sayet bosalinan yer iceri ise, hamilelik meydana gelebilir. Dolayisi ile disarisi tercih edilmelidir.
Ejekulasyon sonrasi penis yavasca sonecek ve beyne gonderdigi sinyaller aracili ile odadaki disi sinege bile tahammul edememenizi saglayacaktir.
Bazen cinsel birlesmede ejekulasyon olmaz. Bu durum ilk baslarda sikintisiz gorunse de, ilk isemeden sonra yogun agri ve sizi olarak geri donecektir. Bu durumda penisin kendi kendini ejekule etmesi cozum olacaktir.

Renk,

Penis piyasada iphone gibi sadece siyah ve beyaz olarak bulunur. Ancak iphone un aksine bunlarin siyah olanlari daha cok tercih edilen ve aranilan modelleridir.

Performans,

Bazen penis ve sahibi ayni lisanda konusmayabilirler. Hatta zaman zaman birbirlerine kustukleri bile olur. Tip dilinde buna empotans denir ve cesitli sebepleri vardir. Bu sebeplerin en buyugu sek vodkadir. Garantili bir sekilde ereksiyonu engelleyecek, beyin ve penis arasindaki demiryoluna mayin doseyecektir. Bunun disinda kisinin icinde bulundugu psikolojik durum blah blah...

Cogu zaman iserken iki dakika boyunca islevini surduren penis, seks hayatinin ilk gunlerinde vajina ile bulustugu anda yelkenleri indirebilir. Aslinda isemek icin kotu, ama turkiye sartlarinda iceride kalmak icin iki dakika fena bir sure sayilmaz.

Yine de makul sevisme sadede penisin degil, karsisindaki vajina ile de alakali oldugundan ortak bir kavramdir. En damarli, kalin, etlisinden penis sahibi olun, karsinizdaki vajina asik suratli ise performans dusuklugu penis sahibine mal edilemez

Performans artirici haplar etkili olsa da, seksen yasindan once tercih edilmemelidir.

Etimoloji,

Eski galler kabilelerinde penislerine kalem anlamina gelen "pen" sozcugu ile hitap eden mensuplar penisi buyuk olanlari yurutme meclislerine alirlarmis. Your pen is big, your pen is not derken once normal sonra da tibbi literatude penis olarak yerini almis

Koku,

Bakimi yapildikca, tuyleri alindikca, temiz pak tutuldukca kokusuzdur, daha dogrusu teninizin kokusundadir.

Sonuc olarak hayatimizin en renkli uzvu penisimizdir. Ben de mumkun oldugunca bu konuda kitlemi aydinlatmaya calistim

Sevgi ve saygilarimla
Yakonuz
yakolugunler@gmail.com

6 yorum:

  1. terbiyesiz adam !

    YanıtlaSil
  2. serdar turgut taklidi misiniz?

    YanıtlaSil
  3. 1. Ben terbiyesiz bir sey goremiyorum.
    2. Serdar Turgut'u coook severdim ama en az 10 senedir okuyamiyorum malesef. Uslubunu bile unuttum. taklit gibi algilanacak bir durum varsa benzerliktir. Taklitetmekten hic hoslanmam ayrica

    YanıtlaSil
  4. Yako bey tebrik ederim cok güzel anlatmıssınız. pantolonumun icindeki organa resmen hayat verdiniz. organımın duruma göre romantik bir serseri , kimi zamanda isyankar bir çılgına dönüşmesi zaten banada cok ilginc geliyordu.
    sayenizde bu enteresan olay bir anlam kazandı.
    tesekkur ederim.

    Rahabre07

    YanıtlaSil
  5. "etimoloji" kisminda anlattiginiz olay, babamin (kendisi de burcdasiniz olur bildiginiz üzre) askerde basina gelen bir olayi hatirlatti bana.
    bunu bilahare anlatacagim size sevgili yakomuz.

    YanıtlaSil
  6. ahaahahahaahaahahahahaah:) cok guldum hala guluyorum. Yakoprens espri anlayışınızın eski inceliğine geri dönmüş olmasını çok şahane buldum. son bir kaç yazınızın aksine, bu yazınızın saldırgan olmayıp tam da sizin karakterinize uygun b,r biçimde karikatürize edilerek anlatılmış bir genel kültür makalesi olmasına seviniyor devamını diliyorum...

    YanıtlaSil