26 Şubat 2011 Cumartesi

26 Şubat 2011; Orospu Kime Denir? Nasıl Bir Şeydir?

Hemen her konuda toplumu bilgilendirmeyi amaç edinmiş olan ben, bugün yanlış bildiğimiz bir kaç gerçek üzerinde kafa yoracağım.
Orospu nedir? Kime Denir?
----
Orospu Farsça "ruspi" kelimesinden devşirilmiştir. Dahası gerçek anlamı toplumda alnı ak şekilde dolaşabilen kadın demektir. Her halde zamanında başı açık kadınlar ayıplandığı için zaman içinde anlam kayması olmuştur.
Fahişe ise "utanmaz", "azgın" anlamındaki Arapça "Fahişa" kelimesinden gelmedir. Türkçede para karşılığı sevişen kadın olarak nitelenmektedir.
Orospu kelimesi, fahişenin argo versiyonudur. Anlamları aynıdır.
Yanii...

PARALI OROSPU DİYE BİR ŞEY YOKTUR!!! sevgili YakoCanlarım. Orospu zaten bu işi para karşılığı yapan, meslek olarak icra eden kimsedir. Genelde Euro çalışırlar ve kurda kolaylık yapmazlar. Ancak birbirini çileden çıkarmaya bayılan kadın milleti kendi içinde bu kavramı oluşturmuş ve konsepti paralı ve parasız orospular olarak ikiye ayırmışlardır.

Tipik bir orospu(paralı olarak tanımlanan) fazla makyaj yapan, kendine has bir kokusu olan, geniş basenli koca memeli, kalın dudaklı ve ağzında her daim sakız varmış gibi konuşan, aslen saf ancak hayat koşulları ile palazlanmış kadındır.
Ücretlendirmeyi saat başı yapsalar da genelde gecelik anlaşma imzalayıp rahat etmeyi sevseler de, gece de bir kaç kapı yapanları da vardır.
Bunlar mamalık ya da papalık sistemi ile çalışırlar, ancak Vatikandaki Papalık sisteminin aksinde buradakine düpedüze p..enk denmektedir. Gecede bir kaç kapı yapan orospular genelde bu sistemden yetişmedirler çünkü daha çok para kazanmaya teşvik edilmektedirler.
Beraber duş almak ruhlarında vardır ancak bunun dışındaki bir çok şey aksesuvar olarak ekstreye yansır.

NEYSE KONUMUZ BU DEĞİL :)
KONUMUZ PARASIZ OROSPULAR...yani olması gerektiği yerden değil, kafasından verenler.
Hem hemcinslerine hem de karşı cinse kötü davranan, eziyet eden, oyun oynayan.
Bacaklarının arasındaki o çok değerli zarı muhafaza ettikçe kendini sütten çıkma ak kaşık görüp de en yakın sandığı arkadaşlarının arkasından oyun üzerine oyun oynayan...
Uzun vadede paralısından daha çok masraflıya gelen orospular...
Biliyosunuz di mi ? sizin yüzünüden dengeler değişti bu dünyada. Saolsun biz erkekler de orospu olduk.

----
Şu yukarıdaki satırlar çirkinmiş gibi görünüyor di mi:) Kabul edin ki siz de onları seviyorsunuz. Onlar sayesinde hayat daha renkli ve zevkli. Daha eğlenceli. Karşılıklı alma verme dünyası, beğenmeyen oynamasın.
Bu devirde kimse kimseyi ne olduğundan dolayı suçlamasın lütfen. Herkes herkesin karakterine katlanmaz zorunda değil ama kadınlardan dinleyince, kendileri dışında kalan tüm kadınlar orospu oluyor...Ne demek bu ya...?

Herkes herkesin yaptığını sevmek ya da tasvip etmek durumunda değil. İnsanları değerlendirirken biraz daha esnek olmaya gayret etmek lazım. Hayat siyahı ile beyazı ile güzel.
Orospusuz bir hayat düşünülemez...

Sevgiler Saygılar
Yakonuz

yakolgunler@gmail.com

5 yorum:

  1. parasiz orospu kotu kura gibidir. cekmeden bilemezsin, cekmemezlik edemezsin.

    YanıtlaSil
  2. Orospuluk bir düşünme biçimidir, erkeğin de kadının da orospusu fena olur ama kadının orospusuyla hiç başedilmez, uzak durmak en iyisidir. Para için seks yapan kadınlara orospu yerine yazık lan demek daha doğrudur, zor ve aşağılık bir iştir ama en azından bir iştir. Ama düşünce biçimi orospuluk olan kadın bildiğin yılandır. Mesela evlenmeden önce her türlü zevkin bokunu çıkaran ama kocasına kendini bakireyim diye pazarlayan kadın tam anlamıyla bir orospudur, korkmakta yarar vardır.

    YanıtlaSil
  3. cok cirkinsiniz, hepiniz.

    YanıtlaSil
  4. kadının orospusunu bi şekilde ber taraf edersiniz de erkeğin orospusundan her türlü kaçınmak lazım. şerefsiz olurlar bunlar. namustan dinden ahkam keserler köşede sıkıştırdığı sübyanı götürürler...neyse... öyle iştee...>:

    YanıtlaSil