8 Ocak 2011 Cumartesi

8 Ocak 2011, I, REGL

REGL
(Rafine Edilmiş Genital Likid)

Bu konu hakkında ele alınması gereken o kadar çok şey var ki...

Biz sadece önemli kısımlarının üzerinde duracağız.

Öncelikle Etimolojik olarak inceleyelim kelimeyi. Fransızca düzen anlamına gelen Regle sözcüğünden türüyor. Yani bir düzen söz konusu. Hocanın adil düzeni ile karıştırmamak lazım çünkü adil değil, her kadın aynı sancıyı çekmediği gibi bünyeden bünyeye süresi de değişiyor.


Kimi kadınların regli üç günde biterken kimisininki yedi sekiz gün sürebiliyor. Yeni Zelandalı bilim adamlarının yaptıkları bir arkaştırma, ikinci gruptaki kadınların eşlerinin aldatmaya meğilli olduğu konusunda bir sonuç gösteriyor. Eski Zelanda diye bir yer var mı şahsen çok merak ediyorum.

Regl eziyeti, hamilelik yoksa her ay bir kez gerçekleşiyor. Her ne kadar olayın eziyetini kadınlar çekiyor gibi biz anlayış hakimse de, kadının eziyetini de erkek çekiyor. Dolayısı ile kabak yine erkeğin başına patlıyor. Patlıyor ve etraf kan gölü oluyor


Kadını koruyan bir ped ya da tampon bulunurken; erkeği koruyan hiçbir şey olmaması biz erkeklerin bu durumdaki mağduriyetini gösteren en belirgin sebeplerden biri.

Vucut geliştirme sporu ile ilgilenenler bilirler ki her birkaç aylık dönemde ağrılık çalışmayı kesip vucudu bir hafta kadar dinlendirmek gerekir. Seks yapanlar da bilirler ki bel altını dinlendirmek için bu olay tanırının bir lütfu olsa gerek olmalı.



Bir Vampir için zevkin dorukları olarak nitelenebilse de sıradan bir insan için son derece huzursuz görünen bu durum, otomatik olarak seksin bir hafta aralanması ile kendini gösterir.

-----

Her ne kadar "regl amın iyisi kötüsü olmaz" düşüncesinde olan bir grup tutkulu erkek tarafından görmemezlikten gelinebiliyor olsa da, aklı selim olan herhangi bir erkek ya da kadın, regl zamanı sevişmekten imtina eder.

Aslında kadının çekincesindeki başlıca sebep erkeğine pis görünmemek dürtüsüdür ki kadın kısmısı hormonal oynaklıkları söz konusu olduğundan bu dönmemlerinde daha azgın ve verici olurlar, fakat vermezler. Zaten vermesinlerdir de. Anlık bir gaflet sonucu tuzağa düşen ve sonuçlarını düşünmeden bodoslama olaya dalan erkeğin sonu çoğunlukla şişeden gazoz içerken kullandığınız kırmızı kamışlardan farklı olmayacaktır.

Bazen de beklenmedik kazalar olabilir. Sondajla delip delip de petrole ulaşılan an misali, erkeğin de kadınının regl olmasını tetiklemek gibi bir durumu olabilir. Bu durumda suçluluk her iki cins tarafından paylaşılmalı ve hiçbir şey olmamış gibi davranılmalıdır.
----

Pekiyi ama nedir bu regl? Yanii tıbbi adı ile menstrüal döngü. Yani kadının döllenmemiş yumurtayı vucudundan atması...
Her gün kahvaltıda yediğiniz çift göz yumurtaların ne olduğunu düşünmeden bu olaya büyük bir yaradılış mucizesi olarak baktığınızı düşündükçe üzerinde konuşulduğu kadar önemli bir olay olmadığın sonucuna varıyorum zaman zaman.

Tabi ki regl olmak bir kadını kadın hissettiren en önemli faktörlerden birisi olmakla beraber, durumun kisvesi altında erkeğe çektirilen binlerce eziyetin samimi olmadığı, dahası çoğu zaman halihazırda ortada olan bir bahanenin kullanılıp erkeklerinin gururlarının iki paralık edildiği düşüncesindeyim. Üstelik tüm bunları yaparken seksten mahrum edilmemiz cabası olduğu gibi, bir de bu dönem boyunca ultra hassas ve anlayışlı olmamız beklenir bizden.

Vicdan sahibi hiçbir erkek, göz göre göre sevgilisi bu kadar kan kaybederken kayıtsız kalamaz zaten. Gerçi kaybedilen bu kan her zaman çirkin bir sıvı olarak ele alınmamalıdır, zaman zaman bu çok değerli petrolun olumlu işlevleri de gözden geçirilmelidir... Bir düşünün;

-Erkeğin de penisinden kan geliyorsa ya da üzerinde açık bir yarası varsa, hiçbir ilave çaba sarfetmeden, otomatikman sevdiği kadın ile kanka oluyor. Benim sevgilim aynı zamanda en yakın arkadaşım olmalı diyen erkekler için(ki bu erkekleri çok takdir ederim ben) biçilmiş kaftan oluyor.

-Sıvının kayganlaştırıcılığının sorunlu bünyelerde yaptığı olumlu bir etki var. Ölümlü dünyada çok da çekilmeyecek bir olay değil.

-Çöl ortasında bir jeneratör misali her gün çalışmaktan yorun düşen erkeğin sığınacağı bir barınaktır regl. Normal zamanında Türk Erkeğinin bahane üretmek gibi bir lüksü asla olmadığından, bu buhran günlerinin değerini bilmek gerekir.

-Sevgilinin üzerinden bir şeyler yemek ya da emmek eylemi Vampirler için bedavaya gelmektedir ki, parayı sadece geceleri harcayabilen bir ırk için bu son derece önemli bir ekonomidir.

-Düzgün araba kullanamadığını düşündüğümüz kadınların bu kadar ustalıkla tampon kullandığını görmemiz bizler için bir umut ışığıdır.

----

Reglin bir de sihri söz konusudur. Hayatım boyunca anlayamadığım bir gizem olarak kalacak olan bu olay benim için gerçekten de sadece bir sihir ya da kara büyü olarak kalacaktır.

Evet sevgili Yakocanlar, gerçekten de böyle bir şey var; sürü psikolojisi. Beraber yaşayan kadınların regl dönemleri belirli bir zaman sonra aynı zamana denk geliyor! Gelin de bana bunun mantıklı bir açıklamasını yapın.
Kadınların kıskanç yaratıklar olduklarını biliyoruz ama birbirlerinin regllerini çekemeyecek kadar olmasa gerek. "Ayşe ayın onbirinde oldu ben onunda olmalıyım" gibisinden bir zihniyet tam kadınca görünse de mantık olarak insanlığa ters...
Diğer bir yandan bu da demek oluyor ki iki kızı bir karısı olan bir erkeğin aylık ped masrafı tuvalet kağıdından fazlaya geliyor. Bunun için Apple'ın bir çözümü var. iRegl olabilenler için iPad. En azından bir kere alıyorsunuz.

----

Keşke biz erkekler tek başına regl ile uğraşsaydık da fazlasını istemeseydik.

Ama dananın kuyruğu böyle değil işte. Deprem gelmeden öncüleri geliyor... PMS diye bir şey var! Yani ben senin bir hafta reglini çekicem, elime alıcam; bir de bu bi haftadan önceki bir  haftada da PMS ini çekicem...

PMS sonlarına doğru bir de gecikme stersinden kaynaklanan sinir ve strese maruz kalırız ki bu en kötülerinden birisidir. Nedenine gelince, buradaki stres gerçek anlamda ortaklaşa yaşanan bir strestir ve olası kazalar her iki tarafı da yakından ilgilendirdiğinden erkeğin g.tü kadınınkinin iki katı kadar atar...

Yok sevgili Yakocanlarım biz erkekler gerçekten aziz gibi cinsiz. Bir daha dünyaya gelsek yine erkek olmak isteriz ne de olsa böyle regl rugl gibi derdimiz de yok.


----
Yine de reglsiz kadın, kadınsız regl düşünülemez sevgili Yakocanlar. Hoş ben zaten regl olan bir erkek duymadım. Erkek dediğin ayın sonunda maaşını alan, gereksiz kan dökmeyen cinstir.
Yine erkek dediğin kadını olmadan olmayan cinstir. Erkeği erkek yapan kadın olduğundan, kadının her regl döneminin bizim de bir dönememiz olduğunu kabul edip bununla yaşamaya alışmamız gerekir.
Seni seviyoruz regl...


Sevgiler Saygılar
Yakonuz

yakolugunler@gmail.com

4 Ocak 2011 Salı

4 Ocak 2011, I, Erkekler Sözlüğü A-J

Her ne kadar cinsler arasında farklılık arandığında kadın insanı daha satır arasından konuşuyor gibi görünen taraf olsa da biz erkekler de o kadar masum sayılmayız.

Aslında kabul etmek gerekir ki kadın erkek farketmeksizin her insan söylemek istediğini tüm açıklığı ile dile getirmek konusunda her zaman aynı derecede cesur olmayabilir. Bugüne kadar cinsiyet ayırmaksızın her iki tarafa hizmet etmiş olsam da deneyimlerimden mütevellit kadınlarda gözlemlediğim bazı kırıklıkları daha çok paylaştım.

Bugün ise siz kadınların biz erkekleri daha iyi anlaması açısından bu hizmeti vermek istiyorum. Şunu iyice kafanıza sokun ki bir blogcu her zaman tarafsızlığını muhafaza etmek durumundadır ve fakat bunu yaparken çizgisini bozana da düz gözle bakmayabilirler.

-A-

Aslında kendimi o kadar da beğenmiyorum;
diyorsa(mesela Christian Dior) bir erkek bilin ki kendini bu dünyadaki her türlü iki ve dört bacaklı dişi olmayan her türlü mahlukattan daha çok beğeniyor ve işlevsel buluyordur. Aslında yuvarlak suratlı ve kelliğe yüz tutmuş bu erkeği hoşnut tutmak gerekisdir.

Arkadaşlarlımla beraber olmamdan sıkıntı yaratıyor mu? ;
diyen erkek, erkek değildir. Sadece orada rast geldiği kadın dergilerinde okuduğu anlayışlı model olmak adına size bu soruyu soruyordur ve verilecek negatif cevap gerçek yüzünü göstermesi için bir big bang hızında etkili olacaktır.

Artık beni eskisi gibi sevmiyorsun;
söyle bana hayatında kim var? En azından böyle bir şeyi bana açık açık söyle ki bir başkasından duyup da mal gibi rezi olacağımıza bileğimizin hakkı ile noktayı koyalım

Askerliği gereksiz buluyorum;
Ben de her zengin Türk erkeği gibi korkağım ve hiç bilmediğim bir yerde bir avuç yabancı ile aynı ortamı paylaşmak fikri götümü attırıyor. G.t demişken, hala anneme sildiriyorum

Akşama dışarıda yiyelim;
Hala anlamadın mı aradan geçen bunca zamandan sonra hala yemek yapmak konusunda bir arpa yol kat edemedin. Hazır maaşı da yeni almışken ağzımız bir bayram etsin; hatta mümkünse herkes kendi ödesin



-B-

Bir kadının ilk gözlerine bakarım;
Bir kadının ilk götüne bakarım. Götü güzelse yüzüne bakarım. Yüzü de güzelse konuşmaya çalışırım işte o zaman gözlerine bakarım.

Bu sene tatile Maldivlere gidiyoruz;
Terfi ettim. Üstelik daha çok yeni evlendik ve karıma deliler gibi aşığım. Tabi ki tüm imkanlarımı onu mutlu etmek için harcayacağım ne de olsa çok değil, bundan beş sonra en fazla zırnık koklaması söz konusu olmayacak, şimdiden boyayalım gözünü

Bazen çok içine kapanık oluyorsun;
Neden vermek konusunda her zaman bonkör değilsin. Ben senin ne zaman ne istediğini bilemem ve buna göre kendimi ayarlayamam, ben her istediğimde hazır olursan her ikimiz için de daha hayırlı olur.

Burnuma nefis kokular geliyor;
İyi ki bu akşam dışarıda yemeyi tercih etmişiz.

Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var;
Biraz filan değil tamamen yalnız kalmaya ihtiyacım var ve bunu direk yüzüne söyleyecek kadar cesur da değilim, ne de olsa senin dünyanın benim etrafımda döndüğünü ve benim senden ayrılımam durumunda dünyanın sonu olacağını düşünüyorum. Ha şayet böyleyse hemen terapiye başlarsan iyi edersin.

Beni ben olduğum için sev;
Tabi ki kötü huylarımız var ve bunların yanında her erkek gibi ben de içiyor, sıçıyor ve  de vucut kıllarımı almayı ihmal edebiliyorum. Üstelik günlerce televizyon karşısından kalkmadan yaşaya da biliyorum. Bu esnada bitlenebilirim de göbeklenebilirim de. Bunlara rağmen beni sevecek kadar moronsan gel kucağıma.



-C-

Cansu kaçlıydı?
Cansu çok hoş kız aslında, bayılıyorum. Tabi seninle beraber olduğumuz için onla ilgili fantezilerimi ancak aldığım cevaplarda canlandırabilirim. Kaçlı olduğu umurumda değil; çok hoş karı.

Cennette yerim hazır;
Dikkat et arada sırada dayak atma huyum vardır.

Cinnette yerim hazır;
Dikkat et arada sırada bıçaklama ve doğrama huyum da olabilir

Canım hiç dışarı çıkmak istemiyor;
İnanılmaz azmış durumdayım. Zaten günlerdir verdiğin de yok. Artık biraz cevherle ilgilenmenin vakti gelmedi mi?

Canım dışarı çıkmak istedi;
Benim de bir pilim var üstelik lityum iyon değil. Yani beklentilerini ona göre ayarlarsan iyi olur. Hem üst üste beş saat ne demek oluyor. Üç kilo verdim artık biraz dinlenmek benim de hakkım.

Cebini ver o zaman sana konuyla ilgili haber vereyim;
Konu monu yok beğenmediğim gudubet karıya hangi konuda neyin haberini vericem. Senden hoşladnım işte bir bahane bulup aramak peşindeyim. Aslında hoşlanmak da değil sadece güzel olduğunu düşünüyorum


-Ç-

Çok güzelsin;
Evet gerçekten öylesin. Şayet öyle olduğunu düşünmüyorsan ben kötü bir yalancıyım ve niyetim de bozuk olabilir. Üstelik bunu her kadına da söylüyor olabilirim. O yüzden sen benden duymadan önce bir aynaya bak, eminsen devam edelim.

Çam sakızı çoban armağını;
Henüz her şey çok yeni ve ben sana ne alacağımı bilemedim. Üsteleik gereksiz yere para harcamak da istemeyim yani sağın solun belli olmazsa ölü yatırım olmasın. Gönlün de olsun, böyle bir hediye aldım sana.


-D-


Düğünleri hiç sevmem;
Şunu peşinen söyleyeyim ki benden bir gece için iki yüz bin dolar harcamamı bekliyorsan işaret ve orta parmağım arasındaki baş parmağmıı görürsün. Her ne kadar düğünlere gidip bedava içki içmeyi sevsem de aynı şeyi kendim yapma fikri tüylerimi diken diken ediyor.

Dinin imanın para olmuş;
Parayı sevdiğini biliyorum. Hatta benim de paramı sevdiğin biliyorum. İzin ver de arada bu lafı edeyim rahatlıyayım, madem parasını verip aldık, kullanımı da bizde olsun.

Dinlemeyi bilmiyorsun;
Aslında susmayı bilmiyorsun. O kadar çok konuşuyorsunki senden bana vakit kalmıyor. Aslında bana vakit kalsa hakkımı susmaktan yana kullanacağım zaten, dinlemeyi bilsen bile beceremeyeceksin. Sus

Dün biraz gergin gibiydin;
Evet belki ilk elini tuttuğum günün yıldönümünü unutmuş olabilirim ama her sene her sene kutlamaya gerek yok. Zinciri bir kere kırmazsam hayatım boyunca bunu yapmaya mahkum olacağım ki her ayın on günü hediye almak zaten yeteri kadar masraflı oluyor. En azından dokuz olsun.



-E-

Evet;
Evet seninle evleniyorum. Ben ne yapıyorum. Artık dedik. Geri dönüş yok... Demese miydim acaba. Bunca insanın önünde rezil olmak da var. Yok yok kaçayım yavaş yavaş. Ama olmaz ki... Ne yaptım ben!!!

Ev almak konusunda kararsızım, çok akıllı bir yatırım olduğunu düşünmüyorum;
Sen beni paralı pullu adam sanıp beraber oldun ama aslında ben çulsuzun tekiyim. Ancak böyle olduğumu belli etmeyi sevmem. Muhtelif laf oyunları ile pespayeliğimi gizlemeyi severim. Sen de salak gibi inanırsan mutlu mesut yaşarız.

Elbiseni çok beğendim;
Ne kadar güzel dekolteleri var öyle. Önden ayrı arkadan ayrı açık. Bayıldım. Seni bu elbisenin içinde istiyorum hatta. Lakin başkalarının yanında giymeni pek tercih etmem. Daha doğrusu; giyemezsin.

Elbiseni yeni mi aldın?;
Kaç para verdin? Yine benim kredi kartımdan gitti değil mi. Sanki bu kartlar ay sonu geldiğinde kendiliğinden ödeniyor. Dolabında o kadar kıyafetin varken neden bunların yenilerini alıyorsun her seferinde? Neden bana sokuyorsun?

Eski erkek arkadaşınla karşılaştık;
Birbirimi dövecek gibi baktık. Hatta ramak kaldı. Halen konuşuyor ya da görüşüyor musunuz? Benden daha mı çok sevdin? Yatakta benden daha mı iyiydi? O aşağılık herifle nasıl o kadar vakit geçirdin sana hiç konduramıyorum. Hala ona mı aşıksın?



-F-

Fala filan inanmam;
Aslında ben de her erkek gibi yiğitliğe bok sürdürmemekle beraber böyle şeyleri eğlenceli bulurum ve merak ederim. İnanmak konusunda seçim bana kalmış olsa da en azından bir kaç kez böyle birşeyi denemeyi eğlenceli buluyorum. Bu gerçeği asla senle paylaşmam ama bil ki aslında gösterdiğim kadar kıl değilim konuya. Hele burçlar konusunda gizliden gizliye siz kadınlardan daha meraklı olabiliriz.

Falanca yerde eski sevgilimi gördüm;
Zayıflamış, saçlarını boyatmış. Çok iyi olmuş. Sadece biraz konuştum. Arada eli elime değdi. Aslında bunu sanla anlatmam gerekisiz ama içimde kalsın istemedim. Ha minik bir öpücük de olmuş olabilir; bunu da sana anlatmam gereksiz. Yoksa gerekli mi? En azından vicdanlıyım be kadın !

Fi tarihindeki olayı neden yüzümü vurursun ki;
Siz kadınların bu vahşi hafızalarını anlamak konusunda son derece kifayetsizim. Gerçi sadece hatırlamak istediğiniz şeyleri sonradan yüzümüze vurmak için depolarsınız ancak günümüzdeki bir kavgada on beş sene önceki olayı hatırlatmak gerçekten de John Nash'lik bir başarıdır. Sizden korkulur.

Fehmi yeni Porsche almış çok beğendim;
Ben de almak niyetindeyim haberin olsun. Alıştıra alıştıra söylemek istiyorum. Ne orta yaş bunalımından ne de sürat tutkumdan. Güzel araba sadece. Beygiri hoşuma gitti...

Filmi beğenmedim pek;
Şu romantik komedilerin nesini beğenirsiniz anlamıyoruz. Böyle filmlere sizle gelmek istemiyoruz. Tabi hepsi yalan. Aslında yıllardır vurdudan kırdıdan çok sıkıldık ve böyle filmleri en az sizler kadar seviyoruz ancak biz erkeğiz. Asla size belli etmeyiz.


-G-

Gözlerin ne kadar güzeller;
Aslında onların renklerinin bile tam olarak ne olduğunu anlamış değilim ancak seni yatağa kadar götürebilmek için muhtelif bahanelere ve iltifatlara ihtiyacı var. Sen de zaten gözlerine bayılıyorsundur zaten; bu durumda çok uzatmayalım; uzayalım.

Güzellik benim için o kadar önemli değil;
İşte yine laflarımla ortamdaki en dikkat çekici ve kadınların gözdesi erkek ben olacağım. Onların ruhlarına hitap edip onların ruhlarından sebeplendiğime inanacaklar. Gerçi öyle olacak tabi ki ancak sadedce çekici bulduklarımdan...

Genç duruyorsun halen;
Kaz ayakların belli olmaya başlamış. Cildin de eskisi kadar pürüzsün değil. Ne diyelim, hepimiz yaşlanıyoruz ama şimdi ben bunu sana nasıl söylesem ki. En güzeli hiç uğraşmamak. Genceciksin hala. En azından benim için

Günümüz kadını tabi ki de iş hayatında aktif rol almalı;
Ancak bu kadın benim karım ya da sevgilim olmamalı. Bunalrın dışındaki kadınlar ne yaparlarsa yapsınlar beni ilgilendirmiyor ancak benim kadınım başka erkeklerin olduğu yerlerde kendini gösteremez ve hatta kazara kariyer olarak benim önüme de geçemez.

Gardırobundaki kıyafetler ile bir ordu giydirilir;
Nasıl bir ordu ki bu kadın kıyafetleri giyiyor? Yine de siz kadınların alış veriş tutkusunu anlamıyoruz ve anlamyacağız.

-H-

Hergün aynı kavga,
Bu ilişkiye olan saygımız bitmiş ve hayatımızda hareket olsun diye ilişkiye sataşıyoruz. Belki ikimizden biri cesaretini toplayıp bu oyuna son vermeli ancak bunu sen yap.

Her zaman sen haklısın zaten;
Her zaman sen haklısın zaten. Aslında zaman zaman neden kavga ettiğimizi bile bilmiyorum, tek bildiğim senin haklı olduğun ve bu konuda çok çapa sarfetmek istemediğim.

Hem suçlu hem güçlü;
Tabi ki her zaman sen haklısın ama aslında değisin. Ancak durum şunu gerektiriyor ki sen köprüleri yaktığında olay noktalanıyor. Almak da vermek de sana kalmış. E vermek de sana kaldığına göre ne kadar suçlu olursan ol, güçlü olan da sensin.

Hemen eve geliyorsun;
Aslında biliyorum ki gayet uslu arkadaşlarıla dışarıdasın. Sana güvenim tam. Ancak zaman zaman kıllık ve kaprsi yapmak isteyebilirim ve bunun için bir sebep aramamalısın. Nitekim sen benim kadınımsın ve istediğim zaman yanımda olmalısın :)

Hangi kadın sevgilisine böyle bir şey yapabilir !
Tabi ki de her kadın yapabilir, bunu bilmeyecek kadar eşek değilim. Anla ki kaldıramayacak kadar güçsüzüm ama. Ne olur gün gelir de eline fırsat geçerse böyle canımı yakma alışık değilim.

Hislerini anlamakta zorlanıyorum;
Kısaca sıkıldım işte yine laf salatası yapıyorum sen de anla artık.


-I-

Izdırap olmaya başladı bu ilişki;
Aslında ayrılmak gibi bir niyetim yok ama çok domine etmeye başladın. Bu kadar eylemsiz olmak canımı sıkıyor.

Ikın aşkım;
Bak gördüğün gibi en kötü zamanında da yanında olmayı becerebiliyorum. Yani seni gerçekten seviyorum. Ya da en azından bu güne kadar sevdim...


-İ-

İlk kez birini bu kadar çok seviyorum;
Neden bilmiyorum ama her seferinde gerçekten böyle düşünüyorum. Ya kendimi kandırıyorum ya da sizleri kandırmayı seviyorum ama ilginç bir şekilde bunu söylerken yalan söylemiyorum. Ama asla ilk kez söylemiyorum.

İlk kez bir kadınla beraber oluyorum;
Henüz yirmilerine gelmemiş bir gencim. Lütfen benimle dikkatli bir şekilde ilgilen. Seninle ne şekilde beraber olacağım tüm hayatımı etkilyecek bir gerçek olacak. Senin elinden benim gibi binlercesi geçmiş olabilir ama senin benim için aynı olmadığını unutma.

İki kez evlendim;
Üçüncü kez de boşanabilirim. Üstelik henüz söylemedim ama sekiz yaşında bir de oğlum var. Tüm bunları öğrenmeden önce belki tanımak için bir şans verebilisin ki ben de kendimi ortaya koyacak boşluğu yaratayım.

İstanbulu çok seviyorum;
Aslında hiç sevmiyorum. Çarpık kentlşeme, yontulmamış insanlar, medeniyetsiz yönetim ve hayatı bitiren bir trafik. Ama biliyorum ki bir erkek bu şehri sevmek ve zaman zaman bunu dile getirmek zorunda. Aksini söylemek açıklaması enteresan derecede zor bir şekilde antipati yaratabiliyor. Bu şehri sevmeli, ancak neyi sevdiğini bilmeden.

İkimiz için de en iyisi bu...;
Hayır tabi ki senin için o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ama benim için en iyisi bu. Kendim için en iyi olan bir şeye karar verirken senin adına düşünemem. Ancak yalanlarla kendimi inandırıcı kılmaya çalışabilirim, tabi yersen.


-J-

Jetgiller ne güzel çizgifilmdi;
Ben de seksenlerin o masum, dokunulmamış gençlerindenim ve ben de her erkek gibi hala daha büyümedim ve önüme koysan hala seyrederim.

Jilet kullanma sonra kılların batıyor;
Artık ilişkimiz laçkalaşmış. Ama birbirimizi de seviyoruz yani ciddi bir problem yok. Ne de olsa artık biz birbirinin önünde çekinmeden işeyen bir çiftiz bunu mu söylemeyeceğiz?...

Jartiyer giy bu akşam;
Sen giy ben çıkarıcam.

Jeton düştü mü aşkım?;
Sen ne salak bir kadınsın yahu, hala daha nasıl anlamazsın bu kadar basit bir şeyi. Bu düğmeye basınca çalıyor, buna basınca duruyor. Neyse anlarsın elbet.

Jaguarları çok seviyorum;
Ama sadece uzaktan bakabiliyorum çünkü pahalılar. Ve sen böyle elbiseler almaya devam ettikçe benim göreceğim en yakın şey bir kedi olacak.

James Bond o kadar da karizmatik değil;
Keşke onun gibi olabilseydim.




sevgiler saygılar
yakonuz
yakolugunler@gmail.com