25 Kasım 2010 Perşembe

25 Kasim 2010, I, Seks

Bugun genel anlamda seksi irdeleyelim, ilerleyen gunlerde alt kategorileri de acariz.

Ergenlik donemini tamamlamis hangi insan seksi sevmez ki? Aslinda bu genelemme her iki cins icin de gecerli, sadece erkekler icin konusuyor olsaydik dusunmeden " kim seksi sevmez ki? " diye girebilirdik.

Hatta o kadar ki cinsiyeti erkek olan bir arkadasim soyle derdi, " ben seksi cok severim, seks olsun beni s.ksinler.."

Ben de bir erkek olarak seksi sevme boyutunu o mertebeye tasimamis olsam da halim ve gucum oldukca cok seviyorum. Zaten sevmesem bugune kadar bin besyuz kadinla beraber olmazdim.

Yukaridaki yalana inanan volduysa sayet, yazinin devamini okumasa da olur. Kaldi ki bu sayi bini gecmemekle beraber hepsinden alinan zevk ve herkes ile yasanan seyler eylemi o kadar farklilastiriyor ki, nasil ki yanlis icki kusturur, yanlis kadin da hayata kusturur.

--------

Bir kere erkeklerin bu isi ihtyac olarak yapabildikleri ama kadinlarin mutlak surette bir seyler h issetneleri geyigi yillar yili yalan yere literaturu mesgul etmistir bunu bilin. Her erkek icin otuz bir cekmekten daha iyi noktasinda bir kadin oldugu inanci yanlistir. Biz erkekler de bir kadinla beraber olmadan once, sayet kanimizda cok alkol yoksa, bir cok unsuru degerlendirebiliriz. Keza kadinlar da erkeklerin hayallerinde kurduklari kadar masum olmamakla beraber, otuz birden iyidir mantigi ile de erkeklere saldirmazlar. Saldiranlari da olabilir ve fakar onlarin da kendilerini tatmin ettikleri ihtimalini pek goremiyorum.

Hal boyle olunca insanlar daha az cekinerek ve daha cok arzulayarak birbirleri ile beraber olmaya basliyorlar ve bu da beraberinde her bollukta oldugu gibi boklugu getiriyor. Ciddi bir seks enflasyonu soz konusu olunca karsilikli olarak beklentiler de artiyor.
Neredeyse herkesin cinsel organinin herkesin cebinde oldugu bir donemde partnerlerin birbirlerine olan yaklasimlari da ya cok talepkar oluyor ya da temkinli.

Cinsellikle ilk tanistigimiz zamanlari bir hatirlayalim. Bes dakikalik sevismenin muhtesem olarak nitelendirildigi, partnerinizin ufak bir dokunusu ile donlari delen o yavrucagizi... Her an her dakika birbiri ile butunlesmeye hazir iki yavrucak, nasil olur da gunumuzun her gun baska bir aygir ile vakit gecirmeye megilli insanlari ile kiyaslanabilir? Pekiyi bu beraberinde neyi getiriyor? Bayagiligi getiriyor tabi ki de.

Insanoglunun doyumsuzlugu goz onunde bulunduruldugunda her zaman daha fazlasini istemenin dogamizin bir parcasi oldugunu gormek cok da zor degil. Nasil ki elde edemedigimiz sey bizim icin degerli, bir seyi ne kadar cok etken bir sekilde gerceklestirince o seyin degeri de bir o kadar dusuyor. Neredeyse herkesin yatak detaylarinin ifsa oldugu gunumuzde sekse tekrar deger katmak icin elimizde cok onemli bir koz var ve bunu kullanmamiz lazim. OGLAK BURCU.

Hicbir sekilde kendini hayata verme yetenegi olmayan bu burc biliyorsunuz seks soz konusu oldugu zaman da son derece sevimsiz ve eylemsizdir, dolayisi ile bundan sonra dunyaya getirilefek insanlar oglak burcu diliminde dogacak sekilde ayarlanabilirse eger, seks tekrardan degerli bir hal alabilir. Yeni evli ciftleri cok yormadan tarihleri de verelim : subat 12-mart 12 tarihlerinde sevisilip tutturulursa cocuk oglak burcu olacaktir.

Oglak sayisinin az oldugu(allahtan) gunumuz dunyasinda ise seks, asiri uygulanma sonucu degerini yitirmis ve insanlari farkli sapkinliklara acik hale getirmistir. Uzun zaman bir arada olan ciftlerin birbirinde sogmasi, kisa zaman bir arada olan ciftlerin ise vir daha birbirlerini gormemesi icin gerekli olan butun zemini saglayan bu sartlari belki de goz onunde bulundurup kendi adimiza geri adimlar atmak gereklidir belki de.

Iki tiklama ile porno ulasiminin olmadigi, seksin ve bilginin bu kadar ayaklar altinda olmadigi yirmi sene once durum boyle degildi sanirim. Bir keresinde bu konuyu konustugum cok sevdigim doktorum " bizim nesil ac buyudu hocam!!!" diye serzenislenmisti bana. Hakliydi da. Aclardi ac olmasina ama, o yuzdem yedikleri her yemegi de hakkini verip yiyorlardi.

Gunumuz seks dunyasinda iyi olmanin, heyecanli olmanin kriterleri de, citlari da cok yukseldi. Dunyada herseyde oldugu gibi bu konuda da bir yukselis yasanmasi cok anormal degil belki ama insanlarin en azindan kendi ozellerini degerli kilmak adina biraz daha dikkatli olabilecekleri de ortada.

Sonra ne alaka diyeceksiniz belki ama, duzgun kizlar, duzgun erkekler yok piyasada deniyor. Dogru vermeyi de, dogru almayi da biliyor muyuz acaba.

-------

Seks denen olay tek vucut olmak demek. Nihayetinde kadin ve erkek birbirleri ile kenetleniyor, ortak bir zevk yasiyorlar( buradaki ortaklik yapisi: erkek%80, kadin%20). bastan asagi vucutlarinin kivrimlarini taniyip birbirlerinin terini( ve hatta baska sularini) tadiyorlar. Bu kadar ciddi bir yakinlasma ne kadar zevk icin olursa olsun bu kadar basite indirgenmemeli. Tum kadinlar memeli.

O yuzden sanmayin ki biz erkekler de kor gozum her onune gelen kadina atlamaya hazir asker bekliyoruz. Bizim de karsilanmasi gereken bazi kritlerlerimiz var.

Biz de sanmayalim ki siz kadinlar beyaz atli prens pesindesiniz. Hatta atsiz siyah erkek pesinde oldugunuz zamanlar bile oluyor.

Bu durumda ortada bulusalim, ne yapiyorsak layigi ile yapalim.


Sevgiler saygilar

Yakonuz

yakolugunler@gmail.com

22 Kasım 2010 Pazartesi

21 Kasım 2010, I, Kendi Deneyimlerimden Burçlarına Göre Kadınlar, Spor Salonunda

Bugün 21 Kasım 2010 Pazar. Hep berabar birinci ayımızı doldurduk. 

Havyan doldurmak gerçekten çok zor işmiş. Özellikle söz konusu hayvan ayı ise bayağı vakit alabiliyor. Son derece cüsseli olan bu hayvan öyle iki üç günde dolmuyor.
------

Burçlardan devam ediyoruz. Günümüzün olmazsa olmazlarından spor merakı ve hangi burcun kadını, hangi spor salonuna gider? Nasıl antrenman yapar? Ne yer, ne içer?


---------

KOÇ

Maymun iştahlı koç kadını spor salonlarının en sevdikleri müşterilerdendir. Bu burcun kadını bir heves spora yazılır ve bir daha gitmez, ya da her pazartesi yeniden gider. Dolayısı ile klübe çok bir zararları olmaz. O gittikleri pazartesi de her türlü aletin başında deneme çalışması yapıp, spor namına kendi bünyesine bir fayda sağladığı konusunda kendini kandırır. Dışarıdan bakıldığında spora meraklıymış gibi görünen koç kadını, aslen düzgün fiziğini yoğun seks egzersizlerine borçludur. Bol yıldızlı spor salonlarını tercih ederler ve spora gittikleri o bir günde de en yoğun saati tercih ederler ki spor yapıyor izlenimi versinler. Spordan sonra bilimum abur cubura saldırırlar.



BOA

Sporla yakından uzaktan alakası olmayan idealist boğa, hayatındaki önceliği çoktan kariyer ya da bir diğer konuya kanalize etmiştir. Yine de her boka oldukları gibi bu spor olayına da maydonoz olmadan duramayan boa burçları, spor salonuna yazılmak yerine son derece beceriksiz oldukları bir takım aktiviteleri kırk yıllık sporcu edası ile açıkhava gibi alanlarda gerçekleştirme eğilimindedirler. Boa kadını zaten doğası itibarı ile çekici olduğundan vucuduna çok yatırım yapma gerekliliği yoktur ancak bir yaştan sonra sağlık endişesi ile başlayacağı yarım yamalak bir spor programı onu komik duruma düşürürken, sağlığına iyi gelecektir.


İKİZLER

Dengesiz ikizler spor söz konusu olduğunda hassas bir dengeye gelecek ve kendini kandırmak için oyun üzerine oyun düşünecektir. Sporun gerekliğliğini bilen ve bunu yapmadığı için kendini her daim suçlu hisseden ikizler kadını, nasıl olup da kendisi için "spor yapıyor" dedirtebilmek için yollar bulmaya çalışmaktadır. Üstelik "spor yapıyor" diyen yine kendisi olacaktır. İlk kez gittiği bir şehirde kaybolan mazlum turist edası ile spor salonunda da oradan oraya sersem bir şekilde dolaşan ikizler kadını, tesiste geçirdiği süreyi uzatmak adına sözde sporu bittikten sonra güzel ve köpüklü bir duş ile kendini oyalayacaktır. Elitist ikizler kadını hem yakın arkadaşlarından uzak olmamak için hem de yeni insanlarla tanışabilme ihtimalini kaçırmamak için bir kaç spor salonuna birden üye olabilir.

YENGEÇ

Hisli yengeç bir ev kurup da çoluk cocuk sahibi olana kadar spor salonlarında boy gösterecektir. Biz erkekler bench press sehpahasının altında can verirken ya da koşu bandında dilimiz dışarıda koşarken bir kenarda oturmuş etsiz tostunu yiyip bitki çayı içen kadın, yengeç kadınıdır. Spora yapmaya çalışan diğer kadınlara salça olup onları da yemeğe dahil etmeye çalışırken asıl amacı erkekleri kendine saklamak ve ideal koca adaylarını tayin etmektir. Kalabalık saat gittikten sonra yirmi dakikalık bir program ile ihtiyacı olduğunu düşündüğü egzersizi yapıp, başka bir yere yetişmek için hızlıca hazırlanıp salonu terk edecektir. Bu burcun mensupları tek bir spor klübü ile yetinmeyip en pahalısından bir kaç salona üyedirler.

ASLAN

Soyunma odalarında dik memelerini cesurca sallayıp çırılçıplak dolaştığı rivayet edilen kadın aslan kadınır. Hatlarını belli etmekten imtina etmemek adına taytlar ya da kısacık şortlar giyen bu kadını, çılgıncasına spor yaparken toplamış saçlarından ya da çatal bölgesindeki terden tanıyabilirsiniz. Aslan kadını günde üç dört saat spor yapabilme potansiyelinde olmakla beraber, kişisel çalışmalarını tamamladıktan sonra bir kaç da grup dersine girmeyi ihmal etmeyecektir. Tüm bunların sonunda sizler eriyip bitmişken bu kadın enerji saçar halde yemeğini yiyiyordur, üstelik yediği yemek son derece doyurucu ve kalorilidir. Spora bahanesine bu kadınlarla tanışmak son derece kolaydır çünkü bir şeyleri doğru yapabilmek adına hiçbir samimiyetten kaçınmazlar. Güzellerdir. Her türlü spor salonunda görünebilirler.


BAŞAK

Spor yaparken yanında üç havlu taşıyan kadınlar dikkatinizi çekmiştir. Bu kadınlar başak kadınlarıdır. Birinci havlu spor yapılan makineyi temizlemek için kullanılır. İkinci havlu terini silmek için, üçüncü havlu ise terinin terini silmek içindir, nitekim bu kadınlar spor yaparken terlemezler. Bu kadar antrenmana nasıl terlemedikleri bir muamma olmakla beraber soyunma odasında da üç adet çanta ile boy gösterirler. Bunlardan birisi kirli çantası, diğer temiz çantası ve üçüncüsü de kozmetik çantasıdır. Terlik unutmak gibi bir durumları söz konusu olamaz. Nizami spor yaparlar. Mutlaka kişisel eğitmenleri vardır. Çalışma saatleri bellidir ve bunun dışına çıkmazlar. Bu kadınlarla tanışmak için onların uyguladığı programlar yapılmalıdır çünkü spor saatlerinde gözleri başka bir şey görmeyecektir. Spor sonrası duş almaları, hazırlanmaları bir buçuk saat kadar sürebilir. En temiz, en iyi işleyen spor klübüne üye olurlar.



TERAZİ

Koşu bandında on iki kilometre hız ile yarım saat koşup ondan sonra öteki sallanılan makinede yirmi dakka çılgınca çalıştıktan sonra ara vermeden kürek çeken ve üzerine iki tur ağırlık dönen terazi kadını, tüm bunlara rağmen fazla kilolarından her zaman şikayet eder. Güzel ve balık etli olmalarına rağmen kendilerini beğenmek konusunda güçlük çeken bu kadın sporunu yaparken sosyalleşmeyi ihmal etmeyen , koşu bandından el sallarken düşen tiptir. Dağınık terazi bir çok zaman spor eşyalarını unutur, birilerinden bir şey ödünç alır ama sonunda yıkar ve getirir. Her zaman spor yapmaya hazır olan bu burç kadını müşterek spor teklifi ile kandırılabilir ancak soyunma odasından çıkması için küçük bir gün kadar beklemek gerekir çünkü muhtemelen arkasını toparlayamıyordur. Bütçelerine uygun, kaliteli kulüpleri tercih ederler.




AKREP

Üst tarafta sadece memeleri kapayan, altında ise poposunun içine kaçmış, kıvırcık saçlarını terle savuran ve yuvarlak kıvrımları ile inlercesine spor yapıp tüm gözleri üzerine çeken bu yarı çıplak kadın akrep burcu kadınıdır. Sporu bir sanat edası ile yapan bu kadını seyretmek, erotik bir film seyretmekle aynı zevki verir. Doğru zamanda doğru yerdeyseniz bu kadına bir kaç esneme hareketinde yardımcı olmak üzere davet almanız son derece olasıdır. Esnerken erekte olmaktan kaçınmak için bu iş en yorgun düşüldüğü zamanda yapılmak durumunda olsa da çok mümkün değildir. Geç saatlerde spor salonlarını çeşitli fantezilerine alet etmek için kullandıkları da duyulmuştur. Genellikle popüler salonları tercih ederler.






YAY

Spor düşkünü canlı yay kadını obsesif bir şekilde poposunu şekle sokmak isteyen kadındır. O adım basılarak çalışan aletin üzerinden inmezler. Saatlerce orada ter attıktan sonra erkeklerin çalıştıkları bölgeye gidip belli belirsiz hareketler yaparlar. Hemen her yay kadını spor yaparken sakatlanır, sakatlık anında yanında olursanız bu kadınla bir şeyler yaşama şansınız doğacaktır. Hayat dolu yay kadını spor bittikten sonra bir o kadar vakti salonun kafesinde etrafındaki insanlara laf atarak geçirecektir. Evine yakın yerleri tercih eden yay kadını soyunma odasına uğramadan terli terli evine yürüymeyi tercih ettiğinden genelde hasta olur. Spor salonlarının yanında açıkhavayı da çok seven yay kadını beceriksiz ancak azimli bir sporcudur.




OĞLAK

yedek klubesi













KOVA

Kova kadınları alternatif sporlar ile bir amaca ulaşacaklarını düşünecek kadar saf kadınlardır. Bu kadınların normal antrenman programlarını uyguladıkları pek görülmemekle beraber pilates, yoga, yoga fit, tai bo, tai chi, mo chi, pu chi gibi yöntemler ile sağlık peşinde koştukları söylenebilir. Yemeğe çok düşkün olduklarından hayatlarındaki güzellik dengesini spor ile kuracağını düşünen bu burcun kadını, konvensiyonel yöntemleri yapamaycak kadar üşengeç olduğundan bu alternatif programlara yönlenmiştir. Salonda geçirdikleri vakti sevmeyen bu kadınlar çarçabuk programlarını bitirip gitmek taraftarıdırlar. Cafe'de oyalanmak gibi bir derdi olmayan bu kadın muhtemelen evine en uzak bir spor salonuna üyedir. Genelde otellerin spor salonlarını tercih ederler, gözleri de kimseyi görmez.




BALIK

Spora duygu katmak balık burcu kadınının işidir. Başarısız olup makinelerin başında göz yaşı dökmek de bu burcun kadınının işidir. Sürekli olarak etrafındaki erkeklerden yardım isteyen balık kadını kendisine uygun programı asla bulamadığı ya da bulsa da beğenemediği için vücut şekli olarak pek bir sonuca gidemez. Azimle spora başlayıp çoğu zaman yarıda bırakan bu kadının, erken gelen açlığını en yakın zamanda gidermek niyeti ile salonu terketmesi muhtemeldir. Soyunma odasında kavga çıkarıp hırsızlık yaptığından şüphelenilen bu kadın sauna, buhar, masaj gibi romantik eklentilere de son derece düşkündür.  Bir arkadaşının peşinden kendisine uzak bir mesafedeki salona yazılmış olan balık kadını, aslında pembe boyalı ve romantik ambianslı klüpleri sever ki, öyle bir klüp yoktur.

--------

Kadınsız spor salonu spor salonu değildir, o zaman sadece spor yapılan bir yer olur ki, aygır erkeklerin bastıkları iğne sayısı an itibarı ile iki katına çıkabilir.

Kadın salonun gülüdür, motivasyon kaynağıdır. Üstelik her an ona yardımcı olacak bir erkeğe ihtiyaç duyabilir.


Sevgiler Saygılar

Yakonuz
yakolugunler@gmail.com