19 Ocak 2011 Çarşamba

19 Ocak 2011, I, Seksin Karnesi

Her Yakocan yaşadığı her cinsel beraberlikten sonra gizli gizli nasıl olduğunu merak etmiyor mudur acaba?

Acaba karşı taraftan on üzerinden kaç puan aldığını sormaya cesaret edemeyen kaç tane gariban var toplumumuzda kim bilir?

Yako sizin için bir başka insanlık hizmetini daha gerçekleştirip kadınların seks karnesini nasıl hazırladıklarını araştırdı ve şaşırtıcı sonuçlara ulaştı; işte ele geçirdiğim örnek bir seks karnesi :


Kendini Geliştirmiş Bir YakoCan Karnesi

Tabi ki de bu karneyi velinize imzalatmanız abes olur ancak buradaki arkadaşımız gerçekten  hırs yapmış olacak ki, taklit ya da değil, bir veli imzası görüyoruz.

okuyamayanlar için karneyi anlatalım : 

1. ten uyumu : en kolay derslerden bir tanesi. okuma yazma bilmek gibi bir şey. bunu beceremeyen bu okula giremez

2. ön sevişme : üçüncü sınıftan itibaren okutulan bir ders. İlk dersinden zevkini aldıktan sonra konuda uzmanlaşmak için verilir.

3. pozisyon zenginliği : beşinci sınıfa gelmiş olup da en az on poziyon ezberlememiş öğrenci mezun olamaz

4. içerde kalma : bu dersin zorunluluğu şu aralar protesto edilse de iyiyi kötüden ayıran derslerden biridir. yeteneğe bağlı olduğundan şu an bazı tartışmaların odak noktasıdır.

5. kontrollu boşalma : sadece beşinci sınıfta okutulan bu ders seçmeli ders olarak müfredata girip kalıcı derslerden biri olmuştur. partnere saygı konusunda ahlaki eğitime ağırlık verir.

6.temiz boşalma : birinci sınıf dersidir. temizlik imandan gelir. her ne kadar şu boşalma işine hala daha bir çözüm bulamamış olsalar da, öyle etrafa hunharca boşalan öğrencilerin geçemeyeceği derstir.

7. dilde akıcılık : yine seçmeli derslerden birisi olsa da bu dersi alan öğrenci mutlak surette hayatta başarılı olacaktır.

8. klitoral orgazm : orgazm türlerinin kendi aralarında öğrencilere anlatıldığı ders. bu dersten iyi not almak son derece önemlidir.

9. vajinal orgazm : klitoral orgazmda öğrenilen bilgiler bu derste pekiştirilirse üniverrsite eğitimi için burs alma şansı garanti gibidir.

10. orgazm total : bu dersin geçilmesi hem bursu, hem de mezuniyetten hemen sonra iş bulma imkanını garantiler.

11. aparat kullanımı : işte bir başka seçmeli ders. bir çok öğrencinin zevkle aldığı, kimisinin nefret ettiği bu dersin zorunluluğu da başka bir tartışma konusudur

12. fantezi : bu dersten geçemeyen sadece memur olarak kalır. yükseleceği ve geleceği yerler bellidir. ileride kendi işini kurup da iş hayatında bir girişimci olarak yer almaları pek mümkün değildir.

13. ambians hazırlama : herkesin eğlence olarak gördüğü ancak bir çok kişinin kaldığı, göründüğü kadar kolay olmayan ders

14. sevişme sonrası hal ve tavırlar : henüz bu dersi geçebilen olmadı.


yine de unutmamak lazım ki hocanın dediğini yap, yaptığını yapma... bir öğrencinin derse olan ilgisi ve başarısı tamamen o dersi veren hoca ile ilgilidir sevgili yakocanlar.

ancak her gün bu ve daha niceleri konulardan notlar alıyoruz, kimi zaman geçiyoruz kimi zaman kalıyoruz. her gün böyle bir karne alsak gerçekten de velimize imzalatmak konusunda tereddüt ederdik... 

sevgiler saygılar
yakonuz

yakolugunler@gmail.com

17 Ocak 2011 Pazartesi

17 Ocak 2011, I, Bakiyeli Gunler

Beni taniyanlar bilirler,
Gereksiz muhatap olmalardan, icinde olmamin gerekli olmadigi munakasalardan imtina etmisimdir her zaman.

Her ne kadar gunumzde yanlis kullaniliyor olsa da, polemik kelimesinin gercek anlami olan yazili tartisma eylemini; HIC SEVMEM. Polemik yapmam, benle asik atmak isteyenler nereyee,ben nereyee...

O insanlari ucaktan baktiginizda gorunen gemiler, yardakcilarini da o gemilere yol acan dalgalar gibi, ancak minicik goruyorum. Ben ucaktayim ve bulutlarla dans ediyorum. Bir kac kucuk sinek yavrusu benim irtifamin kilometrelerce altina cikamadan hayata veda eder... Pis sinekler.

Kel alaka dumbul felek benim kimseye laf filan atacagim, polemige girecegim yok. Acaba neden yukaridaki satirlari yazdim bilmiyorum. Neyse konumuza girelim.

-----

Bir dusunsenize bakiyeden hangimiz nefret etmeyiz ki? Hayatimizin her aninda sirtimiza yuk, kicimiza ciban olan bakiye... Kredi karti bakiyesi, cari hesap bakiyesi, bilmem ne tarihinden kalan bakiye derken daha ayin ortasina gelmeden cebimizi sifirlamis buluruz kendimizi. Tum bunlarinsorumlusu ve suclusu da tabi ki de igrenc bakiyedir.
Alacakli biz olmadikca icinde bakiye gecen her turlu cumleden nefret ederiz. Zaten alacakli da biz olmayiz hicbir zaman. Ustelik bir bakiyenin aksani da bozuktur, ustelik duzgun konusma hevesi icinde akip gitmis bir bozukluk... Bir dusunun

Kredi kartinizin kullanilabilir toplam tl limiti... Oniki...bin...ALTI!...yuz...seksen..uc... Lira...ON!...bes... Kurustur...

Siz bakiyenin sozlerini bitirinceye kadar dunya uzerinde binikiyuz cocuk dogmakta, ikibinkisi olmekte ve amazon ormanlarin yuzde biri yokolmaktadir. Ama zon ormanlarini suclamamak gerekir, bu isin tum suclusu bakiyedir.

Oyle ya da boyle hemenhepimizin her gunu bakiye ile karamaktadir. Gece disari cikmadan once ya da sosyetik bir alisveris magazasinin kasasinda hanginiz telefonu eline alip igrenc bakiye gercegi ile karsilasmamistir ki...

Iste hayataimizdaki tum bakiyeli gunler boylesine igrenc,boylesine ic kararticidir. Bakiyeye bulasanin sonu hayirli olmaz. En sonunda kredinin kabuslari ile uyanmak zorunda kalirsiniz ki... Yine de bakiyeden iyidir.

Herkese bakiyesiz gunler dilerim.

Sevgi ve saygilarimla
Yakonuz

yakolugunler@gmail.com

16 Ocak 2011 Pazar

16 Ocak 2011, I, Deneyimlerinden Burçlarına Göre Kadınlar(ve bu seferklik erkekler) - Güzellik/Yakışıklılık

Her kim ki ben insanların dış güzelliği ile ilgilenmiyorum diyorsa ya büyük bir yalancıdır ya da gözünde bir problem vardır. Bu ikisi de değilse, kendi dış güzelliği ile ilgili tatminsizlikleri vardır.

Ruh ve beden birbirinden ayrılamaz iki parçadır. Nasıl ki sağlam kafa sağlam vücutta bulunuyorsa, sağlam ruh da sağlam bedende bulunur. Ruh çağıranlar bunu bilirler.

Bugüne kadar tanımış olduğum 2000 kadar kadın ve 30 erkek üzerinde yaptığım gözlemler sonunca burçlarına göre fiziksel görünümlerinin de benzerlikler gösterdiğine inandım. Şimdi bu inancımı sizlerle paylaşacağım



koç

kadın;
koç burcu kadının vahşi bir cazibesi olduğu bir gerçektir. Kendine güven konusunda aşmış tavırları olan koç burcu kadını bu güvenin bir sonucu olarak spor ve fiziksel aktiviteyi keser ve yaşlandıkça vahşi cazibe yerini vahşetin kendisine bırakır. Ancak kabul edilmelidir ki güzellik bu burca uygun bir özelikttir. Güzel olmayanları da binbir şirinlik ile kendinlerince bir güzellik yaratmayı bilirler.
erkek;
koç burcu erkeği burçlar aleminin en yakışıklı erkekleridir. Kendi burcum diye söylemiyorum ancak bir ateş burcu olan koç bu cazibe meşalesini layığı ile taşımaktadır. Genellikle uzun boylu iri insanlardır. Aralarında ayakları 49 numaraya kadar çıkanlar vardır. Hacımlı duruşları ve istikrarlı vuruşları ile yakışıklılık aleminin bir numaralı temsilcileridirler. Adrian Brody'nin koç burcu olmasına inanılmamalıdır.

boa;


kadın;
aralarında istisnalar olsa da genel anlamda bakıldığında güzelliğin ön plana çıktığı bir burç değildir. Sevgili Yakiyei tenzih etmek ile beraber böyle yemeye devam ettikçe kendisini de burcunun sıradan bir temsilici olacağı konusunda uyarmayı bir vazife bilirim. Tipik Türk kadınını yansıtan boğa burcu herşeyi ile ortalama özellikler taşır. Ortalama 1.65 boy, ortalama 50-55kg, ortalama bir basen. Yine de dominant yapıları ile kendilerini size güzel olarak kabul ettirmek onlar için çok zor bir iş değildir.
erkek;
boa erkeği genel anlamda hoş denilebilecek erkektir. Minyon hatlara sahip boa erkeği her daim kendini çeşitli aksesuvar ve donanım ile yüzüne bakılacak hale getirmek konusunda yeteneklidir. Her ne kadar içlerinde Erol Büyükburç gibi ne yapsa işe yaramayacak figürler olsa da, sınıfını teşekkürsüz, takdirsiz geçer.

ikizler;

kadın;
Kızınız olacağına inanıyosanız ve güzel olsun istiyorsanız yapmanız gereken tek şey ikizler burcunun doğum tarihi aralığından dokuz ay kadar önce sevişmeniz. Diyecek hiçbir söz yok, bu burcun kadını güzel oluyor. Bugüne kadar tanıdığım tüm ikizler kadınları birbirinden güzel. Narin hatlı, güzel vucutlu alımlı ikizler kadını yaradanın kendine zaten bahşetmiş olduğu güzelliği kozmetik teknolojisi ile harmanlamayı adeta bir cerrah titizliği ile becermesini de bilir. Güzellik geçicidir deyişi bu burç için söylenmez. Bülent Ersoy'un istisna oluşturması yadırganmamalıdır
erkek;
yazık ki yıldızlar her konuda her cinse eşit davranmıyor sevgili Yakocanlarım. Kadının bu kadar güzel olmasına rağmen erkeğinin de çirkin olduğu burç yine bu burçtur. Tabi ki erkeğin güzelliği sahip olduğu evden arabaya kadar bir çok faktöre dayandığından bir çok kadın için yakışıklı bulunabilir bir burç da olabilir.

yengeç;

kadın;
Sadelik ve duruluk arayanlar, abartıyı sevmeyenler ve güzelliği daha çok ruhta arayan erkekler için ideal kadınlardır. Donuk ifadeli ve üzgün yüzlüdürler. Hatta zaman zaman ifadesizdirler. Bir yüze güzelliğini veren ifadesi olduğuna göre bu burç kadını gerçek bir gizem perdesidir. Burun uzunluğu konusunda iddialı olup gözleri şaşı bakmaya eğilimlidir. Yengecin evcimenlik sırrı biraz da burada yatar
erkek;
Bu burcun erkeği de ya yakışklı ya havalıdır. Ancak tutuk olduklarından dolayı bu özelliklerini kullanamak konusunda gerekli donanıma sahip oldukları söylenemez. Ancak kadınlar bunları açmayı becerir.

aslan;

kadın;
ormanların kralı yerine kraliçesi demek daha doğru olabilrmiş. Aslan burcu kadının da dengesizliğinden gelen kalın dudakları ve ateşli gözleri vardır. Her ne kadar bu güzelliğini iyi amaçalar için kullanmayı yok saysa da hatrı sayılır derecede tık almaya haizdir.
erkek;
aslan olsun, koç olsun, yay olsun ateş burçları erkeklerinin ortak özellikleri çekici erkekler olmalarıdır. Aslan burcunun ateşi ona yakışıklılık olarak değil, daha çok karizma olarak yansımıştır ki bu burcun erkekleri kadınların aşık olduğu erkeklerdir.



başak;

kadın;
ya ben kolay beğeniyorum ya da tanıdığım tüm kadınlar güzel(aksi düşünülemez zaten). Bir burç için de kötü bir şeyler söylemek içimden o kadar gelirken; insan annesinin burcu için böyle bir şey diyebilir mi. Kabul etmek lazım ki tüm kötü özelliklerine rağmen bu burcun kadınında güzel olan bir şey varsa o da güzelliğin kendisidir.
erkek;
ya ben kolay beğeniyorum ya da tanıdığım tüm erkekler yakışıklı(üzüm üzüme baka baka kararır). Bir burç için de kötü bir şeyler söylemek içimden o kadar gelirken; insan babasının burcu için böyle bir şey diyebilir mi? Diyebilir efendim ancak ben demeyeceğim çünkü bakınız ki bu burcun erkekleri de tarihin en güzel erkekleridir neredeyse. Toprağı bol olsun Micheal Jacksonun siyah ya da beyaz halini tenzih ediyorum tabi...

terazi;



kadın;
terazi kadını da güzel olur allah için. Kocaman renkli gözlü ve minik burunlu olurlar. Sivri yüz hatları ve narin organları vardır. Vucut olarak da doygundurlar. Her ne kadar karakterleri çoğunlukla arıza çıkarmaya müsait insanlar olsa da ve hatta bir zamanlar birisinden dayak yemiş olsam da teraziyi öldürüp hakkını vermemek olmaz.
erkek;
terazi erkeği de güzelliği para ile bulmak zorunda olan erkek grubundadır genelde. Hırsları ve zekaları ile bu konuda bir şeyler yapmak konusunda ehil olmak durumunda olan bu burç yine de kadınların gözdesi değildir.



akrep;

kadın;
insan her seks düşkünü kadın için güzel dememeli. Tabi ki bu onlara artı bir özellik katıyor olsa da o rüya aleminden çıkıp da gerçeklere dönüldüğünüde aslında son derece sıradan tipler olduğunu göreceksiniz. Ne güzel ne çirkindir ama kimseler arkasından çikrin diye konuşmaz; gögünllerin ve hayallerin güzelleridir çünkü.

erkek;
genelde çok iri olan akrep erkeği yatakata kol bacak kıracağı korkusu verdiğinden uzak durulan bir tiptir. Benzeri bir olayı bir arkadaşımdan duyduğum için bu burcun erkeğine dikkatle ya da baretle yanaşılması taraftarıyım. İrilikleri dışında çok çirkininden çok yakışıklısına kadar piyasada bulunabilirler. Bir çok kadın da katılacaktır ki Bill Gates in akrep burcu olması, burçlar aleminin en yakışklı burcu olmasına da delalet edebilir.

yay;

kadın;
işte gizemli burçlardan bir tanesi daha. Her ne kadar hepsinin gözlerinin içi parıldasa da yay kadınının da çok çirkini de çok güzeli de bulunur. Genelde cilt sorunları için ideal tiplerdir. İri ve genelde renkli gözleri dışındaki özellikleri genetik becerilerine kalmıştır.
erkek;
bir başka ateş grubunun erkeği de tabi ki her daim kendisine baktırmasını bilecektir. Varsın çirkin olsun...








oğlak;

erkek;
idare eder.











kova;

kadın;
asil, kendinden emin duruşlu ve duru. Bu kadının tipi nasıl olursa olsun bu kadında bir güzellik bulmak hemen her erkeğin harcı olabilir. Çok konuşup da işi bozmaları ihtimali söz konusu olsa da yanıltıcı asil duruşları son derece tehlikeli olabilir.
erkek;
iyidir, kendine baktırır. Kocaman burun delikleri olması ihtimali vardır. Orta boylu lakin kolejin populer takım kaptanı havasındadır. ERkeksi bir yakışıklılıktan çok, bebeksi bir güzellik bulunabilir




balık;

kadın;
balık kadını balık etlidir. Hayatın tatlı tesadüflerinden birisi de olsa bu bir gerçektir. Çevrenizde tanıdığınız balıkları bir düşünün. Kimi zaman alman bir ponocu, kimi zaman bir fransız prensesi zarafetinde görünebilen bu burç ne kadar güzel olursa olsun zaten nihayetinde balık burcudur...
erkek;
çok erkekliğe yakışan bir burç olmasa da bu tarih aralığında doğmuş olan erkeklerin de kendilerine özgü renkl göz, uzun boy, kaslı vucut gibi özellikleri olanları vardır.



güzeliyle çirkiniyle hepimiz birer burcun mensubuyuz sevgili Yakocanlar,
Ben şahsen dış görüntü ile ilgilenmiyorum... Gerisini siz düşünün

sevgiler saygılar,
yakonuz

yakolugunler@gmail.com