5 Kasım 2010 Cuma

5 Kasım 2010, I, Kendi Deneyimlerimden Burçlarına Göre Kadınlar-Yatakta

En baba ve klasik yazma sorusu "burcun ne ?" olduğundan olsa gerek, burçların insan hayatındaki yeri inkar edilmezdir.

Bu taraklarda bezi yokmuş gibi geçinen entel dantel tayfasının bile şöyle bir göz ucuyla konuyla aşinalığı vardır.
yatak
Gerçek ya da değil, var ya da yok, insanların doğduğu zamandaki astronomik dizilimin karaktere yansıması açıklaması bana çok abes gelmiyor. Kaldı ki deneyimlerimle de aynı burçtan olan insanların aynı şeyleri yaptıklarına bir çok kez tanık oldum.
Farklı başlıklarda bu tespitlerimi paylaşıyorum.

Bugünkü başlık yukarıda da görüldüğü gibi:Yatakta.


Koç,
Koç kadını sekse düşkündür ancak bu kadının ilk önce kafasına hitap etmeniz gerekir. Bir kez kafasının içine girerseniz bu kadının içine de girebilirsiniz. Yatakta bir sanatkar olan koç burcu kadını lider ruhludur ve her liderin yapacağı gibi o da yukarıda olamayı tercih edecektir. Koç kadını üstte olmak istemiyorsa bilin ki ya memeleri sarkıktır ya da çok yemek yemiştir. Memeleri sarkıksa ışığı kapatmak makul bir çözüm olacaktır ancak çok yemek yemişse bir çözümü yoktur. Bu burç ateş grubundandır ve yönetici gezegeni Marstır. Yani CEO'su Marstır da diyebiliriz ve yine kadınların Venüsten, erkeklerin ise Marstan olduğunu düşünücek olursak koç kadını yerine erkeği ile de sevişmeyi tercih edebilirsiniz.

Boa,
İşte burçlar aleminin en cins insanları, gerçek birer askerler. Disiplin ve temizlik düşkünü boa kadını duş almadan sizi yatağa almayacaktır. Gerçi bunu hiçbir kadın yapmamalıdır ama boa burçları presiplerine o kadar sadıktır ki, kendi bildiğ poziyonların dışına bile çıkmak istemeyip sizi büyük ihtimalle bayacaktır. Dahası, bahsettiğimiz boa kadını tek gecelik bir kadın ise mutlaka kalmak isteyecek ve bir önceki geceye en azından kendi açısından bir duygusal anlam yüklemeden de içi rahat etmeyecektir. Kuvvetle muhtemel hayatında böyle bir şeyi ilk kez yapıyordur.

İkizler,
Kasık kılları çıkıp da ikiz fantezisi kurmamış insana erkek denmez. İkizler burcu da bu havalı ismi ile sanki iki üç kadının deneyimini aynı anda yaşatacak genişlikte görünse de, ateşi çabuk sönen bir burçtur. Farklılık sever ama en nihayetinde seksin de her seferinde aynı şey olduğu gerçeğini diğer burçların kadınlarına nazaran daha çabuk kavrar. Seksi en çabuk tüketen kadındır, her gün bir poziyon eskittikten sonra çare, bir adet twister edinmektedir. Oral seksi çok sevmez.




Yengeç,
Evcimen yengeç süründürmeyi sever. Mazoşist eğilimleri vardır. Kısıtlı hayalgücü dünyasını muhtelif alet edevat ile telafi etmesini bilir. Seksi bedeniyle değil kafasıyla yürüten bu duygusal tandanslı kadın pek tek gecelik olmak istemeyecek, sonrasında sıkıntı verecektir. Kolay mutlu olur, yatakta fazla akrobasi olmasa da olur. Klastır ve bu klaslığın bedelini ödedikçe o da daha verici olur. Kendi adıma, çok haz etmeğim bir burçtur.





Aslan,
Aslan candır. Sosyal hayatta mızmılığı ve dengesizliği ile can sıkan aslanın bu hareketleri bile yatakta ne kadar değerli bir cevhere olduğunun bir göstergesidir. Bunların değişik bakışları vardır. Bakışlarındaki davetkar delicilik insanın içinde hemen oracıkta bir şeyler yapma dürtüsü uyandırabilir. Hatta hemen oracıkta birşeyler yapmak onun da hoşuna gidecektir. Çok fazla toplum içinde olmamak suretiyle. Heyecanı çok sever ve herşeye açıktır. Hatta sizi de açacaktır. Sınırları geniştir ve sizi de içine çekecektir. Günlük hayatta sevilmeyen bu kadınlar, bu eksikliklerini yatakta delicesine giderirler. Mükemmel hayat her gün bir aslan kadınıyla aynı yatağı paylaşmaktan geçiyor olabilir.

Başak,
Dünyanın en titiz ve temiz ve disiplinle ve nizami ve hijyenik ve paranoyak olan başak burcuna değinme fikri midemi bulandırıyor. Keza hem annem hem de babam başak burcudur. Kişisel bir şey. Yanlış anlaşılmasın











Terazi,
Seksin bir okulu olsa, terazi kadını müfettiş olurdu. Kafasında her şeyi enli boylu düşünüp size taklalar attıran ve heyecandan pantolon düğmelerinizi zorlamanıza sebebiyet veren bu kadın kolay kolay yatağa girmeyecektir. Genelde büyük göğüslü olmaları horoskop skalasının bizlere tatlı bir sürprizi olsa da, çoğu zaman onları göremeyecek olmanız gerçeği bir o kadar hayal kırıklığıdır. Bu burcun kadınları güzel de olurlar ama yatak hevesleri pek yoktur.


Akrep,
Bu kadın için apayrı bir başlık açmak isterdim ama diğer burcun kadınları kıskanırlar. Bu burcun kadını ile daha tanışırken bile uzatacağınız organınız eliniz olmamalı. Bu burcun yönetici organları bacak arasında olanlardır ve gerçekten partnerlerini ne şekilde mutlu edeceğini bildikleri gibi, aynı mutluluğu kendiler için de isterler. Her türlü oyuna, poziyona, mekana ve hatta insanlara bile hevesleri olabilir. Şeytani zekaları gerçek hayatta olduğu gibi yatakta da onların bir ilah olmasına araçtır. Bazen siz akrep kadının değil akrep kadını sizi avlayabilir. Tek gecelik, haftalık ve aylık ilişkileri vardır. Amaç uğruna saçma sapan gerekçeler ile vakit kaybedecek kadar aptal değildir. Her şey bittikten sonra muhtemelen sizin de gözünüzün yaşına bakmadan gidecek, sizi de peşinden sürükleyecektir. Nefes nefese, bundan bir kaç dakika önce hangi dünyada olduğunuzu düşünürken o çoktan gitmiş olacaktır. Tabi beş defadan sonra.
Beni sigaraya başlatan olay budur.

Yay,
Yay kadını da bir ateş burcu temsilcisi olarak sıralamada üst konumlardaki yerini almaya adaydır. İsyankar ve karanlık olmaları onlarla bir sonraki admınızın ne olacağını bilmemenize sebebiyet verir. Bu bucun kadınlarının kalçaları, düzgün vucut yapılarını bozmaya meğillidir ama bunu bir avantaj olarak kullanmayı tercih ederler. İsyankar yayı mutlu etmek istiyorsanız durağan kalmamanız lazım. Sonunda bu durağanlığa isyan edecek ve sizi terkedecektir. Kolayca sıkılabilir, içeride uzun zaman geçirmeye itina edin.





Oğlak,
Vermez








Kova,
Kova dahilerin burcudur ve fakat benim deneyimlerimde aynı ismi gibi koca ağızlı bir lastik leğendir. Kova burcunun bir güzel tarafı verici olmasıdır. Kendi mutluluğunu ikinci plana atmayı seven bu gariban insanlar size her türlü kolaylığı ve kıyağı yaparlar. Kuvvetli hayalgüçleri onları kandırmayı kolay kılarken, her türlü olaya kayıtsız kalmaları özelliği sizi bir anda yarı yolda bırakabilir. Yani bir kova kadınıyla sevişiyor olmanın mutluluğu her zaman gerçek bir mutlulu olmayabilir. Şahsen ben tanık oldum :)





Balık,
Maydanoz diye bir gıda, balık diye bir burç neden var asla anlam veremedim. Onbir burçta kesip atsan olurmuş. Son derece gereksiz, duygusal dünyaları ile hayatı size zehir etmeye yeminli, obsesif balıkların ortak hareketleri son derece isimleri gibidirler. Kefal gibi atlarlar, palamut gibi göçerler ve lüfer gibi de avlanırlar. Lezzetleri için ise aynı şeyleri söylemek benim için söz konusu değildir çünkü duygusal hayatlarını düşünmek ve dengelemeyi çabalamak adına yatak hayatı diye bir şeyin varlığını unuturlar.

Tüm bunlar bir koç burcu olan benim tarafımdan yapılan gözlemler tabi :)

Sevgiler Saygılar


Yakonuz

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. sen kalcadan ne anlarsin ki zaten HIh!

    YanıtlaSil
  3. tanima serefine erisebildiginiz yalnizca 1 boga oldugunu ve onu tarif ettiginizi dusundurten yaziniz bana zodyak aleminden hic anlamadiginizi dusundurttu sevgili yako. ne de olsa boga icin en azgin ve en sekse duskun, vazgecilmez denir... daha cok boganin tadina varmaniz dilegiyle... (boga kadinlarinin koc erkegine bayilmadigini dusunecek olursak zor gorunen bu ihtimal sizi zorlayacaktir ama challenge-sever koc yapinizla bunu asabilirsiniz)

    YanıtlaSil
  4. Dun ben de boayla sevismek istedim sevgili mehvech, anlarsiniz;)

    YanıtlaSil
  5. Su anda Yakoprens sana karsi pozitif duygularimda siddetli bir husran olustu...

    Sen ne kadar kadinla beraber oldunki bunun burca ozel seks yorumunu yapiyorsun..

    Nielsen dogru bir genelleme icin farkli yasam standart & orf+adetleri olan minimum 1.200 kisi uzerinde bir genelleme yapilir...

    Kova burcunu okuyunca yikildim:
    1- Ben cok mu vericiyim... Kalbimi veririm ama bedenimi asla!!
    2- Karsimdakini mutlu etme arzusu sence garibanlik midir? Erkegi fantezi seven bir kadinin erkegine fantastik geceler yaratmasi, rollere burunmesi garibanlik midir mesela????
    3- Yari yolda birakir derken?? Kova burclari pek yari yolda birakmaz ama degismedigini gorunce, pes edebilirler... Patlak lastige 100 kere yama yapamazsin..

    O kova kadinina da kadinligimdaki tum namus, estetik ve cazibeyi aldigi icin bilale tesuf ederim..

    YanıtlaSil
  6. wuuuuu... fazla acımasız olmuş bu burç yorumları yahuu :))) çok güldüm, çok alakasız şeyler vardı YAKOcum. sanırım çoğu vermediği için gizliden gizliye bi öfke patlaması yaşamışız :))) kova hatunları için söylediğin şeylerin tamamiyle asılsın olduğu düşüncesindeyim. mümkün mertebe kova kadını ruhundan anlamayan bi erkekle karşılaştığı için KOVALIK yapmıştır. yoksa AKREP HATUNU KOVA KADININ yanında kendini TAVUK ZANNEDEBİLİR. Bizzat defalarca denenmiş ispatlanmış ve denenmeye devam etmekte olan bi durumdur. bilgilerinize :))))

    YanıtlaSil