2 Kasım 2010 Salı

2 Kasım 2010, I, Fuhuş

Fuhuş: Para karşılığı cinsel ilişki

Genelde bu paranın karşlığı yurdumuzda yüz dolardır ama bazı sonradan görme zengin iş adamları gereksiz kadınlara fazla miktarlar ödemeyi adet haline getirince çıta biraz yükseldi.
-----

Şu tanımı kafanızda bir kaç kez tekrar edin: para karşılığı cinsel ilişki.
Para karşılığı cinsel ilişki.

Yorumsuz
Dahası bu meslek onurlu mesleklerden bir tanesi. Yani işini bitiren müşteri fişini de alıyor ve çıkıyor. Yağma yok, çalma yok, vergi kaçırmak yok.
Kimsenin masraf yazmaya g.tünün yediğini sanmıyorum ama o müessese o fişi veriyor. Sonrasında da vergisini ödüyor.
Yalnıca müşterinin değil, devletin yükü de kadının üzerinde. Pekiyi erkek çalıştıran genelevler var mı?
Neden yok?

Son dönemlerde(10 senelik bir dönem) ışıltılı kuaförlerde olduğu gibi olamaz mı? Ayrı bir giriş ya da bölme yapıp tek bir erkek koltuğu koyuyorlar ya. Hatta o bölüme giren erkeği kadınlar bölümünden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyorlar. Kadınlar da gerçekten o erkeği gördüğünde haremdeki kadınağalar gibi kaçmaya hazırmış gibi bir hava veriyorlar.

Aynı uygulama genelevlerde de olamaz mı? Aç oraya ayrı bi bölme, dik herifi oraya... Hatta zamanla Franchise sistemi bile mümkün hale gelebilir.
------

Fuhuş yapan insana fahişe deniyor. Araştırmalarımda kadın erkek ayrımı bulamadım. Yani fuhuş yapan kadına fahişe, erkeğine de fahişi denir gibi bir şey yok. Bu kadar zamandır bu ismin kadınla özdeşlemiş olmasından olsa gerek erkek için bir tanım yok gibi görünüyor. Halbuki bu durumda fuhuş yapan kadın da, erkek de fahişe oluyorlar.

Kadın  fahişeler fahiş fiyatlara giderken, erkek fahişeler nispeten daha hesaplılar.
------

Üstelik dünyanın en eski mesleklerinden birisi.
Binlerce yıldır kadınları hor gören bir toplum olarak, dünyanın ilk yatırımcılarına yapmış olduğumuz haksızlığın farkında mıyız acaba?

İlk erkekler ava çıkıp evlerine iki lokma çiğ et getirme pahasına kendilerini dev kedigillerin altına atarken, ilk kadınlar çoktan sofrayı kaldırıp yorgunluk kahvelerini içiyorlardı.

Kadınların kara çarşaflara bürünmelerinin altında bu kıskanç erkeklerin parmağı olduğunu düşünüyorum. Araba mı lan o? Branda mı örtüyosun ?
-----

Bu işin para karşılığı olması fikrimi midemi bulandırıyor. Herkes midesini bulandıran şeyleri denemiştir hayatında :) ama iki insan arasında özel olması gereken bir eylemin ticari bir hal alması midemi bulandırmanın dışında bir de komik geliyor.

Gerçekten de hizmetin sonunda alınan fişin üzerinde neler yazıyor? ÖTV'si var mı?
Barter
Barter yapılabilir mi?

Bu eylem nasıl meslek halini almış? İlk teklif kimden gelmiş?
Erkekse ; yat şuraya iki panter kürkü sana, kadınsa; şu tunç baltaları veririsen ben de sana veririm gibi mi?


-----
Kimin ne kadar ihtiyacı olursa olsun, bir meslek haline gelmiş olması ne kadar ilginç bir durum. Erkekler bu kadar aç, kadınlar da bu kadar akıllıysa kim ne diyebilir ki? Bana mı düştü tenkit etmek?

Cinsel ilişkinin güzelliği zaten kendiliğinden bir barter olması değil mi?
Bir meslek olarak fuhuşun, bir eylem olarak cinsel ilişkinin tırnağı olamayağınca rağmen, dünyanın en baba düşünürlerini, en aktif feministlerini getirsek, bu arz talep döngüsü yine baskın gelecektir.

Keşke herkes barter yapabilseydi

Sevgiler Saygılar
Yakonuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder