9 Kasım 2010 Salı

9 Kasım 2010, I, Kendi Deneyimlerimden Burçlarına Göre Kadınlar-Diskoda

Bir diğer burç yazısı.
Kadınlarla nasıl tanışılır, nerede tanışılır? Sex and the City galasının dışında kadınları en çok hatta sahoş halde bulabileceğiniz yer gece almeleridir.
İçkiyi ve bokunu çıkarmayı seven 17-30 yaş arası Türk kadını muhtemlen sarhoşluktan çoktan kendinden geçmiş size açık davetiye halindedir. Ancak her zamanki gibi hedefinize hazırlıklı yaklaşmanız lazım.

Bir rehber niteliğimdeki tespitlerimi iletiyorum.

koç,
Lider ruhlu koç kadını bu özelliğine uygun olarak çoktan sarhoşluk konusunda da lider olmuş, ve halkı galeyana getirmek için barın üstüne tırmanmıştır bile. Dikkatleri üzerine çekmeye meraklı koç kadınının yaşadığı bölgeye göre üstünün çıplak olma ihtimali vardır. Yine yaşadığı bölgeye göre, muhteşem egosu ile kendini barın üstünden kalabalığa bırakmaya meğillidir. Türkiye'de ise yere düşer bir iki kemik kırar. Herkes bu kadına yürümek isteyeceğinden elinizi çabuk tutmanızda fayda var ancak hiç birşey garanti değildir.

 boa,
Boa kadınları güzel olurlar. genelde boylu boslu, etine dolgun, kıvrımlı, hoş kadınlardır.  Bu olumlu özelliklerinin yanında içkinin dozajını kaçırmaya meğilsizdirler. Dolayısı ile gece boyunca kendisine en fazle eşlik edecek üç kadeh şarabın aziziliği size ne kadar kapı açar ne kadar açmaz bilinmez. Kendinize çok güveniyorsanız ayık kafa boaya yürümeyi de deneyebilirsiniz ancak bir çıkarı yoksa ya da ilgisini çekmediyseniz çabalarınız yersiz kalacaktır.

ikizler,
Cüce ikizler muhtemelen boyunun kısalığından, gözünüze çarpmayacak kadar kalabalığın içinde kaybolmuş olacaktır. Bir şekilde tesadüfen böyle bi kadına rasat gelirseniz eğlence vaat eden davetkar tavrı, zaman geçtikçe sıkıcı ve ilgisiz bir çift ağlak göze dönüşecektir. Alkolun etkisi ile gevşeyen ve kendi dengesizliği ile sizden sıkılan ikizler burcu sizi de bırakmayacaktır kendini de. Bu burcun kadınları alkol aldıktan sonra kusmaya meğillidirler dolayısı ile temizlik yapmaya da hazırlıklı olunmasında fayda vardır.


yengeç,

Evcimen yegneç ısrar edildiğinde evden çıkar, çıktıktan sonra da dönmek istemez. Size yapışır, esir alır ve hatta ilgi göstermediğiniz zaman üzülüp ağlamaya başlar. Dahası tüm bunları yaparken niyeti sizinle arasında bir şey olması değil, sadece ilgiye ve sıcaklığa olan merakındandır. Boş ümitlerle sizi yanında tutup yanağınıza konduracağı masum bir öpücük ile geceyi sonlandırmak amacındadır. Bu renksiz burçtan mümkün olduğunca uzak durup geceyi zehir etmemekte fayda vardır. Çok içki de içmez zaten. Bir iki bardak  maydonozlu kokteyl ile tüm gece oyalanır.

aslan,
gecenin neşe, heyecan va ateş kaynağı işte bu kadındır. Alkoliktir, sınır tanımaz. Hatta madde bağımlısı bile olabilir. Eğlence için aklına geleni yapar. Tanışmakta zorluk çıkarmayan hatta kimi zaman sizinle gelip tanışabilecek cinstir. Taşaklıdır. Yanına gidip herkes gibi iletişim kurmaya çalışırsanız yumruklayabilir. Yere sağlam basan ve kadına sağlam bakan bir adamsanız tepkisi daha farklı olabilir. Bu kadın yanınızdayken dansları ile sizi utandırma potansiyeline de sahiptir. Uluorta yiyişme girişmleri de etraftaki insanların size kızgın bakışlar atmasına sebebiyet verebilir. Herşeye rağmen gece yanınızda aslan kadını olması iyi bir şeydir.

başak,
Bu kadının üstüne sakın içki dökmeyin. Masasını sulu bırakmayın ve ellerinizi yıkamadan sırnaşmayın. Titiz başak kadını tabi ki eğlencelidir ancak gözünü alan minik detaylara dikkat etmeniz gerekir. Şayet bu kadınla öpüşecekseniz yanınızda Listerine, Rocco tarzı bir ağız kokusu giderici, ve hatta ağız dezenfektanı kullanmanız gerekir. Dans gibi aktiviterle çok işi olmaz ancak Türk erkeği gibi ritim tutar. Yeri geldiğinde içkisini de içer sigarasını da içer. Yakınlaşmak çok kolay değildir ancak herkesin içinde parlayan temiz pak ve ışıltılı bir adamsanız dikkatini çekme şansınız vardır. Bu kadınlar evlerinden alınmayı ve sonrasında bırakılmayı, ve de domalıp apartman kapısını açana kadar arkalarından bakılmayı severler.

terazi,
Terazi kadını güzelliği ile göze batan bir cinstir. Bu cinsin kadınları her türlü içmece ve eğlence aktivitelerine iştirak edecek ancak her daim ulaşılmaz kadın ayaklarında olacaklardır. Çoğunlukla sizi bir gezme aracı olarak kullanacak, etraftaki diğer erkekler ile dans ve flört edecektir. Bu, onları beğendiği anlamına gelmez. Arada sırada gelip size sevgi gösterileri gösteren terazi kadını, niyetini anladığınızı anladığında yanınıza gelecek, ve sizi tekrar şarj ettikten sonra kaybolacaktır. Dansın, hareketin, eğlencenin hakkını verir ancak yabancı birisi ile tanışmak onun işi değildir. Etrafta dolaşacak erkek bulamadığı zaman kız grupları ile görülmeyi de seven başak burcu, diğer burcun kadınlarına da aynı muameleyi çekecektir. Ancak grupta iki terazi varsa, biri diğerini öldürecektir.

akrep,
Bir kadın gelip de sizinle tanışırsa endişelenmeyin, akreptir. Oracıkta sizinle sevişmeye kalkıyorsa yükseleni de akreptir. Akrep burcu kadını flörtözlüğünün ve seks düşkünlüğünün yanında gecelerin vazgeçilmez kadınlarındandır. Herşeyin bittiğini düşündüğünüz bir anda gecenizin sonuna bir güneş gibi doğabilir. Eğlenceli bir içki arkadaşıdırlar ancak olmadık zamanlarda şampanya filan açtırıp sizi parasal anlamda zor durumda bırakma eğilimleri vardır. Bu kadar kolay olmanın da hesapta bir bedeli vardır. Bütün gece sizinle eğlenip hatta sonunda sevişme potansiyeli çok yüksek olmasına rağmen, bir sonraki karşılşamanızda sizi tanımayabilir, ancak aynı durumda bir başka erkeğin yanında yerini almış olacaktır. Akrepsiz gece hayatı düşünülemez.

yay,
Pijamalarınızı giymiş evde yatarken telefonunuz ısrarla çalıyorsa, ve siz o telefonu açmadıktan sonra kapınızı çalıyorsa, kapınızı da açmadıktan sonra kapınızı kırıp sizi yataktan çıkarıp giydiren ve sokağa çıkaran burcun kadını yaydır. Yay kadını gerçek bir ateş kadınıdır ve gittiği yerlerde tüm bakışları üzerine toplar. Ateş ve enerji yayan bünyesi eğlenmek isteyen herkesin gözünde onu ilah yapacaktır. Herkesle dans eder, herkesin içkisini içer ve hayatında birisi yoksa gözüne kestirdiği birirsi ile sevişe de bilir. Ancak bu kadın beraber olsun ya olmasın kafasında birisi varsa o gece onunla sadece eğlenilmelidir. Her türlü iyi bir refakatçidir.

oğlak,

Evden çıkmaz








kova,
İşte her masanın maskotu erkek bir kadın vardır. O da kova kadınıdır. Sizinle shot yarıştıran, ensenize patlatıp size karı kız gösteren kadın budur. Hatta sizin basiretinizin bağlandığı anda elinden tutup başka kadınları sizinle tanıştıran kadın da yine budur. Herkesten önce eller havaya yapıp, herkese laf atmaktan bitkin düşen kova kadını, yine enerjisini çabuk tüketip gecenin sonunda kafasını öne düşürecektir. Alkolun de etkisi ile o kafayı bir daha kaldıramayacak, iyi niyetli çıkması ümit edilen bir taksicinin ya da bir arkadaşının kollarında evine ya da meskenine bırakılacaktır. Bu kadın yanaşmak için farklı bir adam olup, bu farklı hissettirmeniz gerekir. Yoksa bu kadın da ne aradığının, hatta arayıp aramadığının farkında değildir.

balık,
Herkes eller havaya cümbür cemaat eğlenirken; ağızlardan içkiler akıp da etraf sigara dumanından görülmez hale gelmişken, kıyıda köşede ellerini bacaklarının üstünde kovuşturmuş kibarca oturan bi kadın varsa o balıktır. Siz eğlenmeye çalırken kafanızı s.kip sohbet etmeye çalışan, ancak ettiği sohbet de pek bir şeye benzemeyen, dolayısı ile sadece sırtınıza yük olan kadındır. İçkisini yudum yudum içip hayallere dalan balık kadını, bir saatten sonra unutulduğunu da unutup kendinden geçer. Şükür ki yanından ayrılmayan çok yakın bir kadın ya da erkek arkadaşı vardır. Bu arkadaşı geldikten sonra kendini rahat hissettip biraz açılan balık kadını, kendisine yanaştığınız takdirde geceyi masraflı kapatmanıza sebep olacak, bakım isteyecek, ancak belki uzun vadede hayatınızın aşkını size verecektir. Tabi siz kimsinizdir ?

Siz siz olun, tanımadığınız kadının içkisini içmeyin.

Sevgiler Saygılar

Yakonuz
yakolugunler@gmail.com

10 yorum:

  1. Sevgili Yakomuz, daha onceki burc uzerine yazilarinizdan da takip ettigimiz uzere Oglak kadinini cok net ve oz bir sekilde anlatmissiniz. 1) Vermez 2) Evden cikmaz . Yanlis anlamadiysam bu burcun kadinindan tamamen uzak durmamizi tavsiye ediyorsunuz. Bizi biraz daha aydinlatabilirseniz sevinirim. Tesekkurler.

    Sevgiler, Saygilar

    Kardesiniz

    YanıtlaSil
  2. bu burç evden çıkmadığı için zaten yakalayamazsınız, dolayısı ile tanıyamazsınız sevgili omer donat

    YanıtlaSil
  3. sevgili biricik yakomuz.

    bu seferki analizinizi cok begenmis bulunmaktayim. biz ates burclari sanirim hakikaten de dunyanin en super, en zeki, en cekici, en benzersiz burclariyiz.

    gecen sefer nacizane popolarimizla ilgili yaptiginiz yanlis tahlili bugunku yazinizla bizlere unutturmus bulundunuz.

    ilk hayraniniz.

    ben

    YanıtlaSil
  4. Bir de bunun erkek versiyonunu yazsanız tadından yenmez :)

    YanıtlaSil
  5. var erkek kismisi icin olani da
    yakiyeli gunler adli rakip blogda :)

    http://yakiyeligunler.blogspot.com/2010/11/burclarna-gore-yakolar.html

    YanıtlaSil
  6. tesekkurler kamile. bekliyorum erkekleri de ;)

    YanıtlaSil
  7. balik burcu, yukselen akrep.. sevgili yakoprens ben kimim anlatiniz lutfen ?

    YanıtlaSil
  8. adsiz cikmis o benim :)

    YanıtlaSil
  9. kamile erkek versiyonunu okudum ve koptum :) çok mersi

    YanıtlaSil