3 Aralık 2010 Cuma

3 Aralık 2010, I, İşemek

Kadın Pisuvarı

Nasıl ki amca baba yarısıdır, işemek de boşalma yarısıdır sevgili Yakocanlar.

Mesane büyüklüklerine göre kıyaslandığında kadınlara göre daha az tuvalete uğyaran biz erkekler, kadınların yatakta sahip oldukları orgazm kalitesi nimetinin bir eşdeğerini pisuvarlarda yaşarız. Kaldı ki her kadın her zaman orgazmı tadamakla beraber, böbrek sorunu olmayan her erkek yarı boşalmayı son derece sorunsuz ve kusursuz olarak tadacaktır.

Uzun bir yolculuklta hemen her benzin istasyonunda durup işeyen kadın, bu eylemi sıklıkla gerçekleştirdiğinden bir erkeğin alacağı zevkin onda birini ancak almak yetisine haiz olmakta, ve fakat beş benzin istasyonundan birinde durup işeyen erkeğin mesanesinde birikmiş olan o nefis idrarın boşalma hazzı , fantomun on kaplan gücünde olması minvalinde, beş orgazm kalitesindedir.

Pekiyi ama hayatın bu cilvesinin sebebi ne olabilr. Neden kadınalr bu kadar çok işerken erkekler çişlerini tutmak konusunda en az bir İskoç kadar cimri olabiliyorlar?
Siz daha uyuyun o zaman, bir önceki yazımı okuyanlar bileceklerdir. Kadınlar bu kadar kolay hayır diyebiliyorlarsa bir bildikleri vardır. Onların kanallarında hareket hiç durmaz :)

------------

Şu bir gerçek ki işemek erkekler için gerçek bir nimettir. Yavaş yavaş idrar kesesinden bastıran çişin zamanla çıtayı yükseltmesi ve pipinin başına gelip de kurtulmak istediği anların eziyeti tartışılmaz derecede eziyetli olsa da, o çiş o yuvayı terkettikten sonra duyulan hazzın tarifi de bir o kadar imkansızdır.

Yoğunluk biriktikçe o kadar çok sıkıntı olur ki bir anda işeyemez erkek. Koşarak girilmiş bir tuvalette pantalon çözüldükten sonra işeme esnasına kadar geçen kısa bir şarj dönemi vardır. Bu şarj süresi her ne kadar saniyeler sürse de ciddiyetli bir süreçtir ve o esnada meydana gelebilecek kazalar günün sonunda testislerde ağrı ya da mesanenin prostatı uyarmasından kaynaklanan gaz hissi olarak geri dönecektir.

Starwars ile aşina olanlar bilirler, ben bu şarj ve akabinde gelen boşalma sürecini Death Star'ın Alderaan gezegenini yokedişine benzetirim. Buyurun videosu




Kadınlar da erkeklerin işemesinin nasıl bir şey olduğunu bu videodan kavrayabilirler. Bu şarj esnasında alt tarafta neler olup bittiğini tam olarak bilemesem de pipinin baş bölgesindeki o yoğunlaşma, bu videdodaki kaynaşan altı adet lazer tadındadır. Sonra tek bir kanaldan Marmara denizinde sonuçlanacak olan yolculuğuna başlar.

-----------

Tuvalete gidip gelen erkeğin en büyük sorunu, ellerini yıkmaya üşendiğinden ve muhtemelen de yıkamadığından dolayı, beraber olduğu kadına ellerin yıkamış havasını vermektir. Bunun için genelde azcık bir sabun ve iki parmak ucunu abdestleme yöntemi kullanılır ki, ben hayatta böyle bir şey yapmam diyen bir erkek yalancnının en önde gidenidir.
Kimi akıllılar da elleri hiç kirlenmasin diye oturarak işemeyi tercih ederler ki ileride prostat sorunu yaşamamak için son derece faydalı bir yöntemdir. Yakonuz çoğu zaman bu akıllılığı yapar.



Erkek bulduğu yere işemek gibi bir özgürlüğe de sahiptir. Bir kadını getirmek bin dereden su getirmeyi gerektirirken, bir erkeği yarı getirtmek için değil bin dere, bir su birikintisi, otlak ya da ağaç dibi, hatta kimi zaman duvar kenarları yeterli olacaktır. Zaman yönetimi konusunda iddialı bazı insanlar duş yaparken işerler ki, bu da inkar edilen ancak peşinizi asla bırakmayacak bir gerçektir.

------------

Karşınızdaki erkek gereğinden fazla tuvalete gidiyorsa ya çok içiyodur ya da gerçekten size karşı ciddi birşeyler besliyordur çünkü heyecanlandığında ya da mutlu olduğunda işeme eğilimi artan erkek son noktaya kadar durumu zorlasa da nihayetinde pes edip tuvalete gidecektir. Bu erkek tuvalete gidiyorum yerine lavaboya gidiyorum ifadesini kullanıyorsa süt çocuğudur, lanet edilesidir.

Üstelik erkeklerin işedikleri sürenin zamanını tutma gibi bir huyları da vardır. İlginç bir şekilde, garip bir gurur ifadesine bile sebebiyet verir. Tarihte üç dakika boyunca işeyen adamlar görülmüştür. Bu adamlarla sidik yarıştırmaya kalmak son derece fuzuli ve sonuç getirmeyecek bir çabadır.

-------------

O kadar ciddi konulara girip de hayatımızda bizi mutlu eden o kadar çok basit olayı unutuyoruz ki asılnda. Gerçeten Allahın Yakocanlara bahşetmiş olduğu nimetlerin hepsini saysak on kere buradan aya gidip geliriz. Tabi ki tüm bunler seksin yanında bir hiçtir ancak arada sırada hatırlayalım ve kıymetini bilelim.

 Bu gece herkes saat 22.00'de 1 dakika işeme eylemi yapsın.

Sevgiler Saygılar

Yakonuz
yakolugunler@gmail.com

1 yorum: