7 Aralık 2011 Çarşamba

7 Aralık 2011, Kadınlar Bizi Neden Sevmiyor ?

sevgili YakoCanlarım,


kadınlara nasıl davranacağını bilememek konusunda eşi benzeri görülmemiş bir başarı gösteren biz erkeklerin bunca işinin gücünün arasında aslında kadınlarının minicik beklentilerini göz ardı etmemelerinin çok da zor olmadığını söylemek isterim.

nasıl bi açlık ya da ego durumunu sahibiz bilemiyoum ama kadınları kendimizden itmek konusunda çoğu zaman muhteşe performanlar yakalıyoruz. halbuki kadınların istedikleri, bekledikleri de çok değil.

kadınları kendini yeteri seviyede sevdirmek ve bağlamak için inceden bir gaz debriyaj ayarı yapmak yeteli olacaktır. Galen'in de söylediği gibi herşeyin fazlasının zehir olduğunu bildiğimizden bu sınırların neler olduğuna bir bakmakta fayda var.


kadınınızın yanında olun yakınında değil; biliyorum bir çoğumuzda sıçıp batırmak korkusu ile kendini tam olarak açamama ya da sonuna kadar istediği gibi gidememe gibi problemler var ama bir kadının yanında hayalet gibi olmaktansa hiç olmayın daha iyi. eğer kadın erkeğini olduğu şekilde kabul edemiyorsa ya da sürekli olarak yanında olmasında şikayetçi ise zaten ortada bir problem var demektir. kendinizi hissettirmekten çekinmeniz onun da sizi hissetmesinden çekinmesi demek olacaktır.




koruyun, kollamayın; evet şu dönemde kimsenin korumasına ihtiyaç duymadıkları bir gerçek ama siz kadınınızı koruyun. havalı olmak ayağına uzaktan atıp tutmak yerine onu gerçekten koruyun; ama bunu yer yer hissettirmeden yapın ki kadın sadece ihtiyacı olduğu anlarda onun yanında olduğunuzu bilsin. kekeleme yapmayın

sarılın, sarmalamayın; sıcak bir sarılmak bir kadına ne kadar çok şey ifade ediyorsa, götünün dibinden ayrılmamamnız da bir o kadar sıkıcı ve mide bulandırıcı olabilir.

alelade öpmeyin;  en basit, en acele anlarda bile manasız, basit öpücükler vermeyin. öpücük minicik ve kısacık sürse bile manalandırın. laf olsun diye gözlerinin içine bakmadan, nereyi öptüğünüzü görmeden dudak götürmeyin.


sahiplenin, sahibi olmayın; en CEO kadın bile sahiplenilmek ister sevgili YakoCanlarım. en kuvvetli kadının içinde bile, sevgilisi nasıl bir erkek olursa olsun, sahiplenilme dürtüsü vardır. ancak bunu yaparken yine ayarı fazla kaçırıp da bu kadın sizin malınızmış gibi davranmaya başlarsanız afallarsınız. kadınlar ayakları üzerinde durabilme yeteneğine sahip olduklarından her yemekte ya da alışverişte hemen kredi kartınızı çıkarmayın. siz olmasanız da yaşayabileceğinizi  unutmayın.

sikmeyin, sevişin: teskerenizi o gün dahi olmuş olsanız bu tavsiyeye uyun. ne kadar azmış olursanız olun karşınızda duran kadın sizin için birşeyler ifade eden bir kadın ise bu işlevi de ortama uydurmanız gerekecetir. öylece bir kadının tepesine atlayıp pompalıyormuşçasına zıplamak hoş karşılanmayabilir.

sevişmeyin, sikin; bazen de tam tersi çok hoş karışlanabilir. çünkü burada bir duygu alışverişi söz konusudur ve belki de o an için partnerinizin vahşi beklentileri vardır; üzerinize düşeni yapmaktan çekinmeyin.


ve son olarak karşılık beklemeyin, sevin; analarımız nasıl biz erkekleri büyütüyorlar ve şımartıyorlar bilemiyoruz ama burada bize hiçbir kadın kızamaz. bizi karşılık beklemeden sevdiklerinden dolayı şımartıp herşeye bir karşılık beklemeye alıştıran yine siz kadınlarsınız işte. yine de ne olursa olsun her "seni seviyorum" dediğinizde karşılık beklemeyin, yaptığınız her jestin, her kibarlığın arkasını baklemeyin. içinizden geliyorsa yapın. gelmiyosa kendizini kitlemeyin zaten çekin gidin.


anlayacağınız sevgili YakoCanlarım, kadınlar çiçek gibidir. hangi salak bu benzetmeyi yapmış bilemiyorum ama kadınları çiçekten çok yumutaya benzetmek daha yerinde olacaktır. hepsinin kabuğu var ama içinin nasıl olmasını istiyorsanız pişirdiğiniz suyu ona göre ayarlamanız gerekiyor.

ya da sahanda yapın bitsin.



sevgiler saygılar
yakonuz
yakolugunler@gmail.com

1 yorum:

  1. ahahahaha itiraf etmeliyim ki yumurta benzetmesi çok başarılı bir tespit:)!.bkz.bugun bir adam bana çokomel diye hitap etti,muhtemelen çiçek benzetmesı aynı adamın soyundan.

    YanıtlaSil