29 Kasım 2011 Salı

29 Kasım 2011, Bir Kadının Bekar Olduğunu Nasıl Anlarsınız ?

sevgili YakoCanlarım,

biz erkekler için her zaman karşı cins ile ilişki kurmak ya da kurmaya çalışmak, acısı ile tatlısı ile, her zaman yeni bir macera olmuştur. kimisi erkek tereyağından kıl çeker gibi kadınlar ile konuşmaya başlar iken, kimisi için kaşısında melek görmüş peygamber gibi tereddüte haiz bir durumdur.

tabi ki de bir yere girdiğimi zaman ilgimizi çeken bir kadın ile iletişim kurmak doğamızda olan bir şey...
Ve de herşeyden önce bu kadınla flört etmenize mani olacak bir erkek olup olmadığı.

bana sorarsanız bir kadının hayatında birisinin olup olmadığını öğrenmenin en kolay yolu net bir şekilde gidip sormaktır ancak buna cesaret edemeyen kimi mini bünyeler için mini ipuçları vermek benim için bir görevdir.

eğer söz konusu kadını uzun vadede de gözlemleme imkanınız var ise şu detaylara dikkat etmeniz işinize yarayabilir

1. kolunda bir adam yoksa ; tabi ki de bir kadının sürekli olarak yalnız dolaşıyor olması onun büyük ihtimalle bekar olduğu anlamına gelir ancak bu ifadede asla bir kesinlik söz konusu olamaz çünkü kadınlar kendi hemcinsleri için yaşadıklarından buradaki ufak ihtimal etrafında görünmek istemediği bir adamla beraber olmasıdır. bu adam da muhtemelen bu gerçeği kabul edecek kadar gurursuzdur.




2. işinde terfi ettiyse, çok erkekli bir şirkette yönetim kurulu kadrosunda ise; bir kadının iş hayatında başarılı olmasının tek sebebi hayatında oyuncak olarak oynayacak bir erkeğin olmamasıdır. kadınlar için başarı konusundaki motivasyon, sadece başka kadınların gözünde başarılı olmaktır. bu bağlamdadır ki kendisini topluma kabul ettirecek aracı üstesinden geldiği bir erkek değil, altından kalktığı bir iş olmalıdır. unutmayın; kadın asla ve asla yaptığı işi sevmiyordur. sevdiği başarıdır.

3. sürekli olarak saç modelini değiştiriyorsa: kadınlar ve saçları konusunda bilinenlerin tekrar tekrar üzerinden geçmeye gerek yok. bir kadın, herhangi bir erkeğin dikkatini çekemeyeceğine karar verdiği gün saçını değiştirir. erkekler konusundaki başarısılıklarını kendi karakterlerindeki kusurlarda ya da şımarıklıklarında değil ama saçlarında bulurlar.
saç bir erkek yemi değildir, sadece potansiyel rakiplerinden farklı ve üstün olmak için uğraşılmıştır. bunun yanında bir gün bir saç modeline düşecek erkek elbet bulunur.

4. sürekli çok alkol alıp çok neşeli bir profil çiziyorsa; bu kadının içki potansiyeli ve neşesi sizi sakın kandırmasın. erkeğini ağına düşürdüğünü hissettiği saniye bu özellikleri hiç olmamışçasına davranacak kadın için kendini komik ve eğlenceli duruma düşürme, tehlike çanlarının tiz notalardan çaldığına delalet etmektedir.

5. suni döllenme ile çocuk sahibi olmak istiyorsa; zaten bu demeci veren kadın kendi statüsünü sizin gözünüze sokuyor demektir. sevgili YakoCanlarım, siz siz olun bu yalana inanmayın. hiçbir kadın hayatında bir erkek olmadan çocuk büyütmek istemez. o çocuk da hayatında bir erkek olmadan o kadının onu büyütmesini istemez zaten. bu tür safsatalara erkeklerin gözüne girmek ve kendine değer ve anlam katmak adına sıkılan palavralardan başka bir şey değildir. sonra nolur O..çocuk?

6. bacaklarında dizlerinden kasıklarına kadar giden alanda kıllar bitmişse; kadınların kadınlar için yaşadığını çok kez belirttik. bu maddede değinilen olay buna en kuvvetli örnektir. bir kadın birisi ile yatağa girmeyecekse kaynaklarını boşa harcamaz. buna zaman ve jilet de dahildir. sadece görünen kısımlarını temizlemesi günü kurtarması için yeterli olacaktır. ha bacakların durumunu nasıl anlayacağım derseniz; bu göz ile kolay kolay yapılabilecek bir gözlem değildir dolayısı ile sizin marifetinize kalmıştır.

7. gereğinden fazla yemek yiyor ise; sevgili YakoCanlarım. kadınlar erkeklerin önünde asla yemek yemezler. sadece yiyormuş gibi yaparlar. kadınların yemek yediği gizli zaman ve yerleri vardır. bir kadın için erkeğinin önünde yemek yemek onun itibarını zedeler, zarafetini bozar. bir kadının çevresini umursamadan yemek yemesi onun takacak bir şeyi olmadığına ispattır.

8. lezbiyen ise; lezbiyen kadını orada burada kayıtsızca yiyiştiği kadınlardan ve yaş farkı gözetmeksizin diğer tüm kadınlara aynı şekilde hitap etmesinden anlayabilirsiniz. bir de kısacık saçlarından. ama bu her kısa saçlı kadının lezbiyen olduğu anlamına gelmez boş yere etrafınızdaki kapıları da kapamayın.

9. ve son olarak, en yakın arkadaşı gay ise; su götürmez bir gerçektir ki söz konusu kadını ne kadın camiası ne de erkek camiası kabul edebilmiştir. uzun uzun dedikodu yapacağı ve beraber alışverişe çıkabileceği bir arkadaşa sahip olması onun da pes etmişliğinin bir belirtisidir. böyle bir kadına dikkat edin bir kez bulaştığınız zaman geri dönme şansınız olmayabilir.

iyi bir gözlemcinin hayatının başkalarının hayatına nazaran daha kolay geçtiği bir gerçektir sevgili YakoCanlarım. Mesela Sherlock Holmes... yine de şu hayatta açık ve net olmak kadar kolay başka bir yol olduğunu düşünmüyorum.

umarım sıra size gelirse elinde yeteri kadar jilet kalmıştır..


sevgiler saygılar
yakonuz
yakolugunler@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder