27 Kasım 2011 Pazar

27 Kasım 2011, Biz Erkekler Gerizekalı Olabiliriz ama Siz Kadınlar Daha Gerizekalısınız Çünkü Peşinden Koştuğunuz Bu Gerizekalılardır

Sevgili YakoCanlarım,

tarihin ilk öküzü, tabi ki bir erkek. 
kadınlar ve erkekler arasındaki sonu gelmez kovalamacayı tarihin bilinen ilk günlerinden beri duvar resimlerin ve çeşitli yazıtların konusu olmuştur.

gelin görün ki kendi kanaatimce tarihin ilk gününden itibaren bu 27 kasım 2011 gününe kadar karın erkek kovalamacalarındaki rutinlerde bir değişiklik olmamıştır.

erkeğin avcı kadının evci rolu birbirlerini kovalmaları fikri ilk olarak havva anamızın bir oyunymuş gibi gösterilmiş olsa da ademin de bu oyunda seve seve başrol oynamış olması biz erkekleri de bir o kadar resmin içine koymuş oluyor.

yine de aradan geçen binlece yıl içinde erkeklerin kadınların yollarını çözememiş olmasının karşısında kadınların erkeklerin yollarını en az yüzbin kere çözmüş olmaları gerekir iken böyle bir şeyin yanından geçilmemiş olması da kadınlık tarihinin bir ayıbıdır.

şimdi biz erkekler hakkında biraz ipucu vermek istiyorum;

tüm bu yukarıda üzerinden geçtiğimiz tarih boyunca erkeğin zavallı beyni üzerinde hiç değişmemiş bazı gerçekler vardır.
erkek her konuda hemcinslerinden üstün olmayı sever,
erkek amsalaktır,
erkek ameledir; erkek çalışandır, güçlüdür, kaslıdır ve çoğu zaman da kendisine verilmiş olan bu nimetleri kullanamayacak kadar da salaktır,
erkek kendini düşünür, bencildir; duygusal anlamda özürlüdür, istediği herşeyi her an elde edebilecekmiş gibi görür. işte bu yüzden de kadınları bir süs eşyası olarak görmek aşağılık davranışı da bir erkek imzasıdır.
bu da günümüz öküzü

çünkü erkek her konuda en üstün olmak ister, ve erkek için kadının güzeli makbuldur. güzeli makbuldur ki koluna takıp da bir yere girdiği zaman diğer bütün erkeklerin gözlerini onun üzerinde görmek ister.

sadece kadın değil, arabanın, saatin, çantanın yani kendince tüm süs eşyaların en pahalısı ya da en güzeline sahio olmalıdır ki rakiplerinin gözüne sokabilsin, kendinin onlardan daha üstün olduğunu cümle aleme duyurabilsin...
-----

pekiyi bizim sırrımız bu kadar basit, biz sadece kendimizi ve hemcinslerimiz üzerindeki üstünlüğümüzü düşünen aciz çocuklarız; ve bu bağlmada bir o kadar da elde edilmemiz kolay iken, siz kadınlar neden buna kanıyorsunuz ?

kadınlar olarak neden bu gerçeklerin son derece farkında olmanıza rağmen bizim gibi gerizekalı bir ırkın kanatlaırnda arıyorsunuz bir çok cevabı? bence fazla iyi niyetlisiniz.

demek ki tüm bu gerçekler göz önüne alındığında siz kadınların üremek ve kendi neslinin geleceğini garanti altına almak dışında bir derdiniz yok. bir sonraki imalatınızın bir kadın ya da erkek olması farketmeksizisin siz de güç aradığınızı belli ediyorsunuz ki karşınızdaki ahmaklar size süs eşyasıymış gibi muamele yapmaya devam ediyor.

yok öyle bir şey... bizler son derece basit hayvanlarız aslında.
tek yapmanız gereken tüm bu gerçekleri göz ardı edip kayıtsızca sevdiğiniz ve sizi de bu şekilde seven bir erkek ile beraber olmak .
zaten bir sonraki nesil aşkın kokusunu alırsa o da karşısındak iher kim olursa olsun süs eşyası gibi davranmayacak ve gerçek ilişkinin altını eşeleyecektir.

------

buna ben bile hayır demem
etrafınızın iyice bir koklayın kadınlar, geleceğinizi garanti altına almanız adına elde edebilecğeiniz bir sürü herkül var ama bu ancak neslinizin ancak aynı şekilde devam etmesine yarayacak ve hastalıklı bireylerin üremesine ve türemesine tekrar tekrar sizi vesile edecektir.

halbuki kendi ayaklarınız üzerinde, madden ya da menen, durduğunuz ve karşıklı olarak sevgi ve aşk alışverişi yaptığınız bir ruh eşi; hem elde etmek açısından çok daha kolay olacak hem de bundan sonraki nesillerinziin sağlıklı birer birey olması açısından çok daha faydalı olacaktır.

-------

biz erkekler göre göre öğreniriz. önce bizi yontun ki sonra adam gibi olanlarımızı kovalayın. aşkın ne olduğunu bilemeyebilriz ama kokusunu almadan büyürsek yukarıdaki hödüklerden farkımız kalmayabilir.

aşık olun, aşkla büyüyün; büyütün... işte o zaman kadınlar da erkekler de kovalamaya değer hayvanlar olacaktır...


sevgiler saygılar
yakonuz
yakolugunler@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder