25 Kasım 2010 Perşembe

25 Kasim 2010, I, Seks

Bugun genel anlamda seksi irdeleyelim, ilerleyen gunlerde alt kategorileri de acariz.

Ergenlik donemini tamamlamis hangi insan seksi sevmez ki? Aslinda bu genelemme her iki cins icin de gecerli, sadece erkekler icin konusuyor olsaydik dusunmeden " kim seksi sevmez ki? " diye girebilirdik.

Hatta o kadar ki cinsiyeti erkek olan bir arkadasim soyle derdi, " ben seksi cok severim, seks olsun beni s.ksinler.."

Ben de bir erkek olarak seksi sevme boyutunu o mertebeye tasimamis olsam da halim ve gucum oldukca cok seviyorum. Zaten sevmesem bugune kadar bin besyuz kadinla beraber olmazdim.

Yukaridaki yalana inanan volduysa sayet, yazinin devamini okumasa da olur. Kaldi ki bu sayi bini gecmemekle beraber hepsinden alinan zevk ve herkes ile yasanan seyler eylemi o kadar farklilastiriyor ki, nasil ki yanlis icki kusturur, yanlis kadin da hayata kusturur.

--------

Bir kere erkeklerin bu isi ihtyac olarak yapabildikleri ama kadinlarin mutlak surette bir seyler h issetneleri geyigi yillar yili yalan yere literaturu mesgul etmistir bunu bilin. Her erkek icin otuz bir cekmekten daha iyi noktasinda bir kadin oldugu inanci yanlistir. Biz erkekler de bir kadinla beraber olmadan once, sayet kanimizda cok alkol yoksa, bir cok unsuru degerlendirebiliriz. Keza kadinlar da erkeklerin hayallerinde kurduklari kadar masum olmamakla beraber, otuz birden iyidir mantigi ile de erkeklere saldirmazlar. Saldiranlari da olabilir ve fakar onlarin da kendilerini tatmin ettikleri ihtimalini pek goremiyorum.

Hal boyle olunca insanlar daha az cekinerek ve daha cok arzulayarak birbirleri ile beraber olmaya basliyorlar ve bu da beraberinde her bollukta oldugu gibi boklugu getiriyor. Ciddi bir seks enflasyonu soz konusu olunca karsilikli olarak beklentiler de artiyor.
Neredeyse herkesin cinsel organinin herkesin cebinde oldugu bir donemde partnerlerin birbirlerine olan yaklasimlari da ya cok talepkar oluyor ya da temkinli.

Cinsellikle ilk tanistigimiz zamanlari bir hatirlayalim. Bes dakikalik sevismenin muhtesem olarak nitelendirildigi, partnerinizin ufak bir dokunusu ile donlari delen o yavrucagizi... Her an her dakika birbiri ile butunlesmeye hazir iki yavrucak, nasil olur da gunumuzun her gun baska bir aygir ile vakit gecirmeye megilli insanlari ile kiyaslanabilir? Pekiyi bu beraberinde neyi getiriyor? Bayagiligi getiriyor tabi ki de.

Insanoglunun doyumsuzlugu goz onunde bulunduruldugunda her zaman daha fazlasini istemenin dogamizin bir parcasi oldugunu gormek cok da zor degil. Nasil ki elde edemedigimiz sey bizim icin degerli, bir seyi ne kadar cok etken bir sekilde gerceklestirince o seyin degeri de bir o kadar dusuyor. Neredeyse herkesin yatak detaylarinin ifsa oldugu gunumuzde sekse tekrar deger katmak icin elimizde cok onemli bir koz var ve bunu kullanmamiz lazim. OGLAK BURCU.

Hicbir sekilde kendini hayata verme yetenegi olmayan bu burc biliyorsunuz seks soz konusu oldugu zaman da son derece sevimsiz ve eylemsizdir, dolayisi ile bundan sonra dunyaya getirilefek insanlar oglak burcu diliminde dogacak sekilde ayarlanabilirse eger, seks tekrardan degerli bir hal alabilir. Yeni evli ciftleri cok yormadan tarihleri de verelim : subat 12-mart 12 tarihlerinde sevisilip tutturulursa cocuk oglak burcu olacaktir.

Oglak sayisinin az oldugu(allahtan) gunumuz dunyasinda ise seks, asiri uygulanma sonucu degerini yitirmis ve insanlari farkli sapkinliklara acik hale getirmistir. Uzun zaman bir arada olan ciftlerin birbirinde sogmasi, kisa zaman bir arada olan ciftlerin ise vir daha birbirlerini gormemesi icin gerekli olan butun zemini saglayan bu sartlari belki de goz onunde bulundurup kendi adimiza geri adimlar atmak gereklidir belki de.

Iki tiklama ile porno ulasiminin olmadigi, seksin ve bilginin bu kadar ayaklar altinda olmadigi yirmi sene once durum boyle degildi sanirim. Bir keresinde bu konuyu konustugum cok sevdigim doktorum " bizim nesil ac buyudu hocam!!!" diye serzenislenmisti bana. Hakliydi da. Aclardi ac olmasina ama, o yuzdem yedikleri her yemegi de hakkini verip yiyorlardi.

Gunumuz seks dunyasinda iyi olmanin, heyecanli olmanin kriterleri de, citlari da cok yukseldi. Dunyada herseyde oldugu gibi bu konuda da bir yukselis yasanmasi cok anormal degil belki ama insanlarin en azindan kendi ozellerini degerli kilmak adina biraz daha dikkatli olabilecekleri de ortada.

Sonra ne alaka diyeceksiniz belki ama, duzgun kizlar, duzgun erkekler yok piyasada deniyor. Dogru vermeyi de, dogru almayi da biliyor muyuz acaba.

-------

Seks denen olay tek vucut olmak demek. Nihayetinde kadin ve erkek birbirleri ile kenetleniyor, ortak bir zevk yasiyorlar( buradaki ortaklik yapisi: erkek%80, kadin%20). bastan asagi vucutlarinin kivrimlarini taniyip birbirlerinin terini( ve hatta baska sularini) tadiyorlar. Bu kadar ciddi bir yakinlasma ne kadar zevk icin olursa olsun bu kadar basite indirgenmemeli. Tum kadinlar memeli.

O yuzden sanmayin ki biz erkekler de kor gozum her onune gelen kadina atlamaya hazir asker bekliyoruz. Bizim de karsilanmasi gereken bazi kritlerlerimiz var.

Biz de sanmayalim ki siz kadinlar beyaz atli prens pesindesiniz. Hatta atsiz siyah erkek pesinde oldugunuz zamanlar bile oluyor.

Bu durumda ortada bulusalim, ne yapiyorsak layigi ile yapalim.


Sevgiler saygilar

Yakonuz

yakolugunler@gmail.com

2 yorum:

  1. I dare you to pull a "40 days and 40 nights"...

    YanıtlaSil
  2. Ergin bilgine ve entellektuel kapasitene oglak kadinlari olarak hayraniz. Seni koyuyan erkeklerinde seni ornek alsinlar insallah. Yazin beni cok heyecanlandirdi.

    YanıtlaSil